INTERIOR | IK ♥ WONEN : Ons Huis

Don’t follow your dreams.. Chase them!

Hes, dit is zó wat voor jou, hier moet je aan meedoen!” Kreeg ik meerdere malen van mijn lieve vrienden en familie te horen. En.. ja ze hebben gelijk! Als grote vt wonen fan en met interieur als grote liefde, kon ik dit niet aan mij voorbij laten gaan! Kijk en lezen jullie mee?

vtwonenzoektblogger3

Al een tijdje staat dit artikel in concept en wist ik ongeveer wat ik wil vertellen. Als klein eerbetoon aan mijn vader is dit blogartikel op 27 oktober, zijn verjaardag, online gekomen. Helaas vieren wij voor het eerst zijn verjaardag niet meer met hem en zal hij dit artikel niet meer lezen. Mijn lieve vader was mijn grootste fan.

Lieve papa, bedankt voor alle steun en dat je altijd zo trots op mij bent geweest!

Ons huis. Het is ergens nog best vreemd om dit hard op uit te spreken. Maar wat heb ik zin in dit nieuwe avontuur. Mijn vriend en ik hebben elkaar echt gevonden, hoe cliché dit misschien ook klinkt. I found my soulmate! En waarom zou je dan lang wachten om van 2 liefdes nestjes, 1 nestje te maken.

Hij als meubelmaker, ik als interieur stylist zijn dan ook maar al te fanatiek begonnen aan het bedenken van ons nieuwe huisje en dan voornamelijk de nieuwe inrichting. Een beetje snuffelen bij de bouwmarkten, online op Pinterest en bij verschillende woonwinkels. Heerlijk!

moodboard-onshuis

Het maken van een moodboard.

Ikzelf doe dit regelmatig om een visueel beeld te creëren. Een moodboard kan een hoop vertellen over de sfeer, eisen en stijl van een persoon en zijn of haar interieur smaak. Mijn vriend deed dit keer met plezier mee, hoe leuk!?

Zoek een paar oude tijdschriften bij elkaar. Hierin vindt je niet alleen interieur foto’s maar ook andere afbeeldingen en kleuren die wat kunnen vertellen. Pak een schaar, een vel papier en wat lijm en aan de slag! Dit hoeft niet meer als een uur a 2 uurtjes in beslag te nemen en biedt je dus een hoop duidelijkheid en inzicht.

MOODBOARD ROBBERT

moodboard-robbert

Mijn vriend ging met volle overgave aan de slag en creëerde het moodboard dat je hierboven ziet. Hij houdt van natuurlijke materialen en dan met name hout. Hier werkt hij zelf ook regelmatig mee. De kleuren waar we beide weg van zijn, laat hij duidelijk zien.Robuust en industrieel. Stoer met een zachte touch. Iets wat ook echt iets vertelt over hem.

MOODBOARD HESTER

moodboard-hester

Bij mijn moodboard komt het zachte wat meer naar voren. Rust, liefde, romantiek en comfort. Ook houd ik er zelf van om naast afbeeldingen en kleuren ook wat ‘steek woorden‘ aan een board toe te voegen.

We hebben samen aan tafel gezeten, maar niet bij elkaar gekeken totdat de boarden beide af waren. Wat dus erg leuk is om te concluderen is, dat we goed op 1 lijn zitten en onze inrichting prima samen te brengen is. Yes! ;)

Bedankt voor het klein beetje meegaan in ons nieuwe avontuur. Hoop dat het leuk was om te zien en te lezen. Mochten jullie ook een moodboard maken, zie ik die natuurlijk graag!

liefshes-03

2 gedachtes over “INTERIOR | IK ♥ WONEN : Ons Huis

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s