ABOUT

Mijn naam is Hester, een lieve, creatieve, eerlijke en modebewuste jonge vrouw.

Mijn alle grootste passie? Styling! Mode, interieur.. ik ben altijd in de weer met het stijlen van kleding, woonruimtes, bedrijfsruimtes, haar en make up, sieraden, accessoires.. echt alles!

Stylen is mijn tweede natuur!

Naast het ‘huisje, boompje, beestje’ droom, met de liefde van mijn leven Robbert. Wil ik graag een succesvolle onderneming van de grond af opbouwen. Waarbij ik als zelfstandig allround stylist en persoonlijk imago coach volledig aan de slag kan!

Ik wil mensen inspireren en helpen het beste uit zichzelf te halen.

Ik zit vol met enthousiasme, ideeën, creativiteit en ambities. Ik ben een echte kwebbelkous. Met het schrijven van artikelen op mijn blog Mesmerizing Love, deel ik graag mijn passies, mijn ervaringen, mijn ‘gevechten’, mijn mening en wat mij inspireert en motiveert in dit drukke en veelzijdige leventje.

3 keer per week zijn er nieuwe artikelen te vinden op dit Fashion & Lifestyle blog.

Maandag | Interieur of Beauty

Na mijn opleiding interieur styliste en manager in wonen, is het nooit meer uit mijn leven verdwenen, ik doe het dan ook gewoon ontzettend graag. Ik deel op maandag, tips, stijlen, producten en ideeën die met interieur styling te maken hebben.

Ik ben een echte vrouw en dan ook gek op alles wat met beauty te maken heeft vind ik interessant. Daarom wil ik deze categorie afwisselend en ook regelmatig laten zien op het blog. Trends, tips en reviews!


hester01 dsc_0255 dsc_0154


Woensdag | Persoonlijk of Dating

Persoonlijke artikelen nemen op Mesmerizing Love zeker het voortouw. Er zijn een hoop onderwerpen die ik hierin aankaart. Van vragenlijsten, belevenissen tot verhalen recht uit mijn hart. Onderwerpen als, zelfkennis, anti pesten, gevoeligheid, verlies en emoties.

Verhalen over mijn eigen dating ervaringen, fictief en de mogelijkheid tot samenwerken. Ook deze categorie komt zo nu en dan voorbij.


Vrijdag | Mode of Lifestyle

My biggest passion is fashion! Dus deze categorie is veel te vinden op het blog en mede daardoor heb ik mij verder kunnen ontwikkelen in de mode.

Hoe ziet mijn leven er verder uit en waar besteed ik mijn vrije tijd aan. Ook dit zal op de vrijdag te lezen en te zien zijn. Waar kom ik graag? Wat doe ik graag? :)

Ik heet je welkom en wens je heel veel leesplezier!

liefshes-03

Bewaren

3 gedachtes over “ABOUT

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s