LIFESTYLE | SHOPPING : When i go to the Action

The quikest way to know a woman, is to go shopping with her..

Als ik naar de action ga.. kom ik, zoals iedere Nederlander denk ik, met meer dingen thuis als dat ik daadwerkelijk van plan was om aan te schaffen. Tja.. Haha. Nou moet ik zeggen, dat ik mij dit keer redelijk heb ingehouden.

De Action
De winkel voor ‘hebben dingen’. Ze hebben er echt bijna alles. En dat maakt het naar mijn mening ook zo lastig om toch niet dat ene handige keuken gereedschap mee te nemen, of haar elastiekjes.. die hebben wij toch altijd nodig? Zo.. kan ik eigenlijk nog wel even door gaan. Slim concept, als je het mij vraagt! :)

Ik ging dit keer voor papier en scheermesjes. En.. kwam terug met het volgende..

image

Papier, Scheermesjes… ;) daarbij kwam de jumpsuit.. Deze kon ik echt niet laten liggen.. vooral de kleur vind ik erg leuk! Een nieuwe haar donut, mijn vorige is ingetreden, een oogmasker met grappige tekst.. go away insomnia en wat om te snoepen voor het weekend..

image

En dan de laatste 3 favorietjes.
Jaa, daar komt ze weer met haar dubble dots.. haha. Wat een leukerts! En echt schrikbarend goedkoop gewoon. Vooral de matt grijze, ben ik weg van. Genoeg afwisseling voor de komende tijd. :) Dan de luchtverfrissers voor in m’n auto. Geinig, die sterretjes.. en ben gek op vanielle, ben benieuwd. En als laatste.. 7 up cherry! Lol, tja..

Zo, en toen was ik weer een paar euro’tjes armer.. Het valt mee toch? Herkennen jullie dit? Hebben jullie dit ook bij een bezoek aan de Action? Of kopen jullie ergens anders zo impulsief leuke items?

Fijne dag!

liefshes-03

6 gedachtes over “LIFESTYLE | SHOPPING : When i go to the Action

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s