BEAUTY | HAIR : Rainbow colors

Life is too short to have boring hair..

Laatst schreef ik over mijn haarkleur keuze en vroeg ik om jullie meningen. Hierna.. heb ik de knoop doorgehakt en mijn haar is weer lekker licht. Door de zoektocht naar de juiste haarkleur, kwam ik ook de laatste trend veel tegen. Rainbow colored hair!


Je haarkleur

Zoals ik vertelde ben ik altijd blond geweest. Ik heb wel eens rood geprobeerd en een tijdje het ombre kapsel gehad. Maar verder ‘durf’ ik niet zoveel. Al vind ik alles wel echt heel gaaf, ben ik nu het brave blondje.. ;)

image
– New hair selfie

Sommige van jullie zullen net als ik, misschien in hun natuurlijke haarkleur wat highlights hebben, dit is natuurlijk helemaal prima! Of hebben hun natuurlijke haarkleur, dit is uiteindelijk het gezondst natuurlijk. :) Maar experimenteren met kleuren die bij jou en je persoonlijkheid passen, is wel heel erg leuk.

Rainbow colored hair
Ik vind het echt zo tof! Haha.. Vandaar ook dit artikel. Zoals ik mijn vorige lifestyle artikel over tatoeages deed, wil ik ook dit keer mijn 5 favorieten laten zien!

My 5 favorites

My little pony
Nou moet ik hier bij elk kapsel die ik ga laten zien wel aan denken. Maar vooral dit deed mij er gelijk aan denken. Ik moet bekennen, ik vond die pony’s echt geweldig lol. Maar om mijn haar nu zo te doen.. haha, nee dat gaat wat ver. Al is het wel lekker vrolijk! :)

Multi Coloured hair, Directions hair dyes. I shall one day have hair like this.

Purple rain
Als er dan een kleur is, waar ik naar zou neigen, mits ik de ballen had. Is het paars! Ik vind de lavendel kleur van Kelly Osbourne erg mooi. Maar mijn voorkeur voor mijn eigen haar gaat toch uit naar iets donkerder en mysterieuzer. Super mooi!

Pinterest @ sarabismirage

Wonderful white
Dit, zie ik mezelf in de toekomst nog wel doen moet ik eerlijk bekennen. Super gaaf! I am a fresh, light and white kind of girl. Het doet mij denken aan een ijsprinses, aan zachtheid en ik vind het gewoon echt heel erg tof! Vooral de dames die ik tegen kom met een ‘witte pixie’ kijk ik stiekem even na. Gorg!

28 Gals Who Are Pulling Off Silver Hair

Ombre blue fantasy
Wauw! Lang of kort, het maakt mij niet uit. Ombre vind ik sowieso een leuke trend. En zeker in deze velle en vrolijke kleuren. Mijn voorkeur gaat dan uit naar Aqua blauwe tinten. Ik kwam deze afbeelding tegen en ik vind haar haar zo mooi!

black girl with colorful hair | acqua green hair | black women styling | bob hair. Love it!!!

Sweet rose
En de laatste van de 5. Zacht roze. Echt de kleur van roze roosjes. Super zacht en mooi als je het mij vraagt. Ik vind het echt heel mooi staan! Ook de wat fellere roze tinten vind ik mooi hoor. Maar mijn voorkeur gaat toch echt naar het pastel!

Dried Rose hair Color

Nou is het natuurlijk geweldig allemaal! Maar zouden jullie het durven? Je hebt toch ook behoorlijk bekijks. En als jullie zo’n gave kleur hebben, wil ik dat natuurlijk graag zien! :)

liefshes-03

– Alle afbeeldingen vond ik op Pinterest

3 gedachtes over “BEAUTY | HAIR : Rainbow colors

  1. Ik vind het heel erg mooi, alleen zou het niet zo snel doen. Hoewel ik de kleuren erg gaaf vind, denk ik dat ze ook snel vervagen. Ik vind het belangrijk dat een kleur wel lang blijft zitten, niet dat je na 2 weken je haar alweer moet kleuren.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat leuk hé inderdaad maar niet voor mij denk ik dan. Ik verfde vroeger mijn haar goudvissen oranje met Henna poeder (wat heel goor was om te doen en het rook niet zo lekker naar spinaziepoep ofzo haha). Maar zag er wel stoer uit vond ik. Maarja voor nu denk ik dat het niet bij mij past, ik zou zo’n blauwe tint wel gaaf vinden of gewoon mijn favo kleur mint groen.
    Ik denk wel dat de mama’s op het schoolplein gek op zouden kijken als ik mijn kinderen naar school breng dan. Maar ik denk ook dat het snel zal vervelen..

    Geliked door 1 persoon

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s