LIFESTYLE | TATTOOS : My 5 favorites

Be your own kind of beautiful..

Tatoeages.. daar zijn de meningen flink over verdeelt. De 1 vindt het prachtig, zoveel mogelijk.. hun heeele creatieve geest niet alleen van binnen maar ook van buiten zichtbaar. De ander, vindt een kleine al afgrijselijk en beleeft het als smaakloos, over te top.. of zelfs Asociaal.

Ik vind ze mooi. En kan dan ook zeker het uiten en het plaatsen van tattoos waarderen. Het is toch echt een kunst, naast de ‘plaatjes’, fascineert het vak mij ook. Nog zo’n ambitie. :)

judge

Ik moet er wel echt bij zeggen.. dat ik net als verschillende kledingstukken, persoonlijke stijl, haarkleuren, meubelen.. etc. ook tatoeages niet mooi vind staan in sommige gevallen.

Zelf.. hou ik van kleinere tatoeages verdeelt over het lichaam. Teksten, tekentjes, letters.. of iets subtiel en kunstzinnigs. Op dit moment heb ik er zelf 2, en ja.. ik heb nog een aantal kleine nieuwe aanwinstjes in gedachten. :)

5 Favorites

Lace.
Erg gaaf! Ik hou ervan in mijn kleding stijl en ik vind dit ook echt mooi! Elegant en sexy. Het kan over de top zijn, ik kwam dan ook afbeeldingen tegen met een groot deel van het lichaam met kant getatoeëerd of zelfs een volledig korset. Dat bedoel ik dus met een beetje te voor mij.. haha

garter tattoo.

Boobilicious
Toen ik deze tattoo voor het eerst zag bij Rihanna, dacht ik.. wow waar? Haha. Sowieso, is Rihanna in haar eigen tatoeages erg origineel! En deze plek, is toch wel heel erg vrouwelijk en sexy.

I love to be funky with everything that i do..

Nou vind ik persoonlijk de ornamenten, mandala’s en sierlijke tattoo kunstwerken vooral er mooi op deze plek.

sternum tattoo

Personal Quote
Dit is wel echt 1 van mijn absolute favoriete en staat dan ook bovenaan het lijstje om eens te laten zetten. Sierlijk en op een mooie vrouwelijke plek. Als je online kijkt zie je heel veel inspiratie en is het vooral de ‘kunst’ om zowel de tekst als het lettertype te vinden dat bij jou past.

Placement

Dreamcatcher
Natuurlijk komt deze voorbij! Haha. Ik en dromen.. Ook hierin heb je zoveel mooie, groot en klein en op verschillende gave plaatsen. In mijn geval zou ik deze ook vrij bescheiden en ‘klein’ willen.

Hot quote tattoo for girls #quote #tattoo #girls www.loveitsomuch.com

Colorful flowers
En de laatste van de 5, in kleur. Dit bedoel ik met echte kunst. Persoonlijk ben ik niet echt van de ingekleurde tatoeages, zeker niet maar voor een deel. Sorry boys and girls. Het wekt bij mij in de meeste gevallen een kleurplaat idee op en ik wil stiekem mijn stiften tevoorschijn halen.. Maar zonder donkere lijnen een gekleurde tatt.. wauw! Vooral bloemen vind ik serieus prachtig. Gewaagd.. maar heel mooi!

Eleven Reasons to Want a Floral Tattoo. Don't like the placement but I like the tattoo.

Hoe denken jullie over tatoeages? Heb je ze en waar? Let me know! :)

liefshes-03

– Pinterest pictures

5 gedachtes over “LIFESTYLE | TATTOOS : My 5 favorites

  1. Ik heb na jaaaaren niks met tattoos gehad te hebben vorig jaar er een op mijn rib laten zetten. Het verhaal heb ik toen ook gedeeld op mijn blog. Mijn tweede staat inmiddels in de planning, ik moet zlleen nog even fine tunen wat het precies wordt. Wederom op mijn ribben waar veel littekens in de buurt zitten dus dat wordt doorbijten ;)

    Ik heb wel net als jou het meeste met fijne kleine tattoos en dan vooral ook nog met een betekenis erachter :) xx

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik vind tatoeages erg mooi, soms is het inderdaad niet mooi of too much, maar in het algemeen zijn ze erg mooi en hebben ze mooie betekenissen. Ik zelf zou ze ook wel willen maar ik heb de stap nog niet gezet (en ik wil eerst kinderen). ;)

    xxx

    Geliked door 1 persoon

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s