LIFESTYLE | CREATIVE : Kleuren voor volwassenen

 Radiate positivity..

Laatst las ik een leuk artikel over ‘adult coloring’ , kwam ik onwijs leuke kleurboeken tegen en had ik het erover met mijn tante.. Kleuren voor volwassen! Het is op dit moment eigenlijk wel een trend te noemen. Doe jij het al?

Kleurplaten kleuren.
Welk kind doet het op zekere leeftijd niet? Met kinderen een kleurplaat inkleuren is goed voor hun ontwikkeling. Zo ontwikkelen ze hun kleurkennis, hun motoriek, fantasie en creativiteit. En veel kids vinden het ook harstikke leuk om te doen.

awesome

Ikzelf, ben nooit gestopt met deze gewoonte.. haha. Mijn moedertje gebruikte het bij mij zelfs om mij even stil te krijgen, hierdoor zat ik even stil en was ik niet zo aan het stuiteren.

Geef mij een kleurplaat of een leeg vel papier, potloden of stiften en ik ben uren zoet..

image

Je hebt heel veel verschillende soorten, bloemen, dieren, mandala’s, positieve teksten. Zelf kleur ik op dit moment kleine kaarten. Deze kwam ik voor 1,99 tegen bij de Action. Om ‘klein te beginnen’, Je kunt er ook  1 uitprinten die je aanstaat online. De 2 die ik hier heb laten zien bijvoorbeeld! Erg leuk die combinatie van woorden en afbeeldingen. :)

Waarom het nu populier is.
Het leven wordt alleen maar drukker, we willen en doen steeds meer. En dit brengt ook de nodige onrust en stress met zich mee. Ga kleuren!

Poster to Color Owl Dreamer Coloring Poster Large 11 x 14 size You will receive one 11 x 14 poster size black and white Poster ready for you to

Vooral moeilijke kleurboeken hebben een therapeutische werking. Het werkt mediterend en het word dan ook vaak geadviseerd als je wat meer rust nodig hebt en uit balans bent geraakt. Dit werkt door het uiten van kleuren en door het ‘binnen de lijnen willen blijven’ erg rustgevend..

Life is a balans of holding on and letting go..

Daarom kom je het op dit moment steeds meer tegen, bij verschillende winkels heb je al ruime keuzes en zelfs bij de Action dus. :). Het is namelijk, naast leuk, goed om te doen!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. En.. probeer het eens! :)

liefshes-03

Advertentie

Een gedachte over “LIFESTYLE | CREATIVE : Kleuren voor volwassenen

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s