PERSONAL | 29 Facts about me

She became addicted to crushing her goals..

Vorig jaar.. schreef ik met mijn 28 jaar, 28 leuke feitjes over mijzelf. Onder anderen over mijn creativiteit, mijn persoonlijkheid en meer. Dit doen we met een jaartje ouder nog een keertje over! 29 leuke feiten op een rijtje.

Er zijn meer feitjes over mij als de 28 uit het vorige artikel. Nou was het dit keer wel wat langer nadenken haha. Wat ergens wel goed is.. zo leer je ook jezelf weer even wat beter kennen.

shoot2015-Hes

1 | Sinds een paar maanden, ben ik eigenaresse van een nieuwe bijnaam, Kwebbel. Haha!

2 | Tegenwoordig word ik nog meer aangesproken als ik ergens ben, en ik sta nooit verlegen om een praatje. Prima hoor! Mijn zusje kan als ze op pad is met mij, hier om lachen. maar het vraagt ook wel weer veel kostbare shoptijd.. lol

3 | Mijn ‘old man’ crush is Jon Bon Jovi. Naast dat ik al mijn hele leven fan ben van de muziek van Bon jovi, vind ik Jon, (de zanger, voor de mensen die onder een steentje zaten :P), zo’n knappe man! Zijn lach.. ogen.. en stem natuurlijk! *Smelt*

John Francis Bongiovi Jr. AKA Jon Bon Jovi - Rock star, father, sexy, and philanthropist! What's not to like about this guy??:

4 | Goed slapen is voor mij erg belangrijk. Ik kan heel slecht tegen het slapen van weinig uur. Als ik dagen minder slaap als 6 uur, word ik zelfs echt ziek (misselijk, migraine en zelfs koorts). Lastig!

5 | Fotogek! Ik ben weg van plaatjes kijken en herinneringen vastleggen. Het is echt een nieuwe hobby geworden!

6 | Ik noem de kroonluchter in mijn woonkamer bij naam.. Watte? Yup! Ze heet Marie Antoinette! Dit is de originele winkelnaam van deze kroonluchter en als lief en grappig aandenken is deze naam bij gebleven. Ik heb de kroonluchter van mijn oma gekregen voor mijn uitzet, mijn lieve omatje heet Marie. Mis u.

7 | Ik ben een zeer trotse grote nicht van een knappe jongeman van 13 en stoere meid van 10. Zij zijn mijn beste vriend en vriendinnetje.. they are my world!

Melanie-Jordy

8 | Als ik naar de bioscoop ga, kan ik niet zonder choco chips. Die horen er gewoon bij!

9 | Ook heb ik een kleine ‘ice coffee’ verslaving, of het nou wel of geen weer voor zo’n koude traktatie is. Frappé, ijs koffie, frappucino.. gimme! Ice ice baby..

10 | Ik kan heeeel slecht niks doen. Soms vind ik het zelfs al moeilijk om maar 1 ding tegelijk te doen. Dit is niet echt heel goed voor je mentale rust en daarom ben ik hier op dit moment ook erg op aan het letten.

11 | Wat is ontzettend graag doe is naar een wellness resort gaan. Dit doe ik zo nu en dan, het liefst met mijn meiden.. echt puur genieten!

12 | Pow pow, pistola! De ‘sport’ schieten vind ik interessant. Daarom heb ik ook de wilde ambitie om te leren schieten en lid te worden van een vereniging.

Greg Hildebrandt:

12 | Ik ben echt fan van frozen yoghurt en kan dus dan ook moeilijk geen bakje scoren als ik het tegen komen. Al is het maar een kleintje..

13 | Ik ben ongeduldig. Het liefst weet ik gelijk een antwoord, of uitslag en waar ik aan toe ben..

14 | Je komt mij zelden tegen zonder een flesje water op zak, liefst bruisend.

15 | In de afgelopen 2 jaar ben ik in totaal 40 kilo afgevallen. Hier schrijf ik veel over hier op Mesmerizing Love.

16 | Geen GTST voor mij! Sowieso ben ik meer een serie fan als een soap fan. Maar hierbij beken ik toch mijn grote fan zijn van The Bold and The Beautiful. Say it proud! haha

17 | In het verleden droeg ik niet tot zelden sportschoenen. Ik vond het bij mij volle korte lijfje veelte lomp staan. Sinds kort.. waag ik mij wel aan leuke sneakers en staan ze nog leuk ook! :)

18 | Zoals ik zei, ben ik ongeduldig. Maar als er iets heel precies moet gebeuren, of als ik bezig ben met een opdracht.. heb ik wel alle geduld van de wereld!

19 | Naast mijn nieuwe fotografie hobby, heb ik ook een oude hobby weer opgepakt. Schilderen, zowel op doek als meubilair.

20 | Als je echt de interesse hebt om mij te volgen, adviseer ik dit te doen via Instagram. Dit is naast mijn blog, wel mijn online plaatjes dagboek te noemen.

21 | Ik ben trotse drager van 2 kleine tatoeages. Hier komen er nog 2 bij.

Feather:

22 | Hester is een Engelse meisjesnaam en betekent Ster. Ik heb deze voornaam belooft gekregen door mijn vader aan mijn oma Hester. Zijn eerste dochter kreeg haar naam.

23 | Ik ben een persoon die haar emoties, uit zelfbescherming, kan verstoppen. Behalve als muziek mij raakt of een betekenis voor mij heeft..

24 | Wat jullie denk ik niet is ontgaan, ik ben verslaafd aan Pinterest! Mijn persoonlijke account heeft op dit moment 125 borden.. oeps.

25 | Ik kan mij regelmatig veelte druk maken, om van alles. Ook hier leer ik op dit moment mee omgaan.

26 | Kleding.. ik vind echt alles wel leuk! Maar heb vooral een fascinatie voor kant.

.:

27 | Creatief bezig zijn vind ik heerlijk, maar wat ik absoluut niet zo goed kan is taarten of cupcakes decoreren. Dat vind ik te plakkerig en teveel friemel werk..

28 | Mijn favoriete tv serie is Drop Dead Diva. Een model die, verongelukt en vervolgens terecht komt in een lichaam van een volslanke advocate. En in haar ‘nieuwe lichaam’ de wereld een beter plekje wil maken. Love!

29 | Ik werk niet meer met kinderen.. heb ze zelf nog niet. Maar wat ben ik blij om suikertante te mogen zijn! Mijn 2 beste vrienden hebben een klein clowntje van ander half.. Jade. Echt zo’n schatje! :)

Het zijn er nogal wat, maar ik vond het weer erg leuk om te delen!

liefshes-03

 

3 gedachtes over “PERSONAL | 29 Facts about me

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s