PERSONAL | 30 Facts About Me

Focus on where you want to go, not on what you fear..

2017, is het derde jaar waarin ik mag schrijven op dit blog. Ieder voorafgaand jaar rond deze tijd deelde ik persoonlijke feiten over mezelf, want.. die zijn er zat. Lees je ook dit keer weer mee? 30 jaar, 30 feitjes.

Je zou toch denken.. eens moet er geen feitjes meer zijn die je kunt delen, met in 2015, 28 stuks.. in 2016, 29 stuks, en dan nog opnieuw 30 nieuwe? Haha.. Yes! Komen ze! ;)

DSC_0311

01 | Fijn, dat fijne haar. Niet zo dus, haha. Door de jaren heen, heb ik anders met onzekerheden leren omgaan. Maar.. als er dan een onzekerheid is achtergebleven, is het het hebben van zacht, fijn, dun ‘baby’ haar.

02 | Mijn laptop en ik, zijn dikke vrienden, haha. Ook al laat deze ‘oude rakker’ mij zo nu en dan in de steek en ben ik aan een vervanger toe.

03 | Ik ben gek op vintage! En dan met name sieraden en interieur artikelen.

04 | Zo nu en dan verrast Rob mij met een kaartje en ook ik kan het niet laten. Ik ben gek op kaartjes! Al van kinds af aan. En zal dan ook altijd bij verjaardagen er 1 persoonlijk schrijven. Lekker ouderwets gewoon!

05 | I am a beer and wiskey kinda lady! Meerdere malen heb ik geprobeerd om de kunst van het genieten van verschillende wijnsoorten te leren beheersen. Maar.. doe mij maar een fruitbiertje of een wiskey-cola haha en ik ben tevree. :)

liefmans

06 | Ik ben kieskeurig in mijn schrijfgerei. Why? Ik ben linkshandig en pennen die met teveel inkt schrijven, zorgen voor een onleesbare situatie. ;) Vulpen schrijven op de basisschool.. drama!

07 | I love Disney! Al een aantal keer, heb ik in mijn jeugd en tienertijd Disneyland Parijs mogen bezoeken. Hier wil ik graag binnenkort weer eens een bezoek aan brengen. En de klassieke films horen wat mij betreft bij de opvoeding!

08 | Ik hou heel erg van de geur van vanille. Geurstokjes, doucheschuim, bodylotion, lippen balsem..

09 | Ik ben een kattenkop. Schijnt dat ik dat altijd al geweest ben.. haha en zelf heb ik het regelmatig later ook door nu. Oeps.

10 | I loooove notitieboekjes! Altijd 1 op zak, voor meerdere doeleinde, verschillende soorten en maten.. ik heb ze nodig! haha.

20170404_103753.jpg

11 | Een feitje dat mooi past bij het hebben van notitieboekjes. Het maken van lijstjes. Van boodschappen, tot weekplanningen.

12 | Ik ben team samsung. En dan doel ik vooral op de smartphones en het gebruik van de toestellen wat ik erg prettig vind.

13 | Dat ik weg ben van muziek, dat weten we. En ergens, zou ik graag eens zangles nemen.

14 | Ik ben verlegen! Ook word dat niet zo snel achter mij gezocht en van mij verwacht.

15 | Voorheen, wilde ik nog wel eens.. op een blauwe maandag wat voor mezelf koken. Maar experimenteren en er plezier in hebben, zat er totaal niet in. Sinds kort, misschien om dat liefde door de maag gaat ;), doe ik dit wel voor mezelf en Rob, zelfs met plezier.

salade-kip

16 | Ik kijk graag naar detective en crime series en tv programma’s zoals CSI.

17 | Wat ook dit keer weer bij het vorige feit past. Ik ben zelf ook graag een speurneus en best wel een nieuwsgierig aagje.

18 | Ik ga niet graag zonder mascara op de deur uit. Kleuter look!

19 | Het liefst doe ik iedere week een andere kleur nagellak op mijn nagels, zowel handen als voetjes.

20 | Dat sieraden mij compleet maken, deel ik regelmatig op het blog. Ik ben er gewoon gek op! Ekster ;) En vanaf deze maand mag ik mijzelf merchandiser noemen voor een leuk sieraden en accessoires merk!

20170404_104341.jpg

21 | Ik ben een klein beetje spiritueel. Zo geloof ik, dat de mensen die het beste voor je wilde, je beschermde en van je hielden, dit altijd zullen blijven doen. Bij ons in persoon of in ons hart. :)

22 | Lippenstift, ik vind het echt super mooi! Leuk om een outfit of make up look af te maken. Alleen.. vind ik het niet zo handig en ben ik altijd aan het prutsen.

23 | Ik ben een mini emo verzamelaar, haha. Het was voorheen erger.. maar vooral nu met verhuizen, word ik er weer even aan herinnert.

24 | Op mijn eigen bank heb ik een wegkruip hoekje, een vaste plek. Haha, nou mag ik deze uiteraard binnen nu en een paar weken voorgoed vaarwel zeggen.

25 | Ik ben gek op kussentjes! Het staat altijd zo leuk en af!

20170404_121229.jpg

26 | 1 van mijn grote dromen, die ik mag delen met mijn lieve maatje, is wonen in een grachten of haven pand. Compleet eigen maken! <3

27 | Ik heb nog steeds wel eens last van een hoofd dat te vol zit en teveel wil.

28 | Ik hou van bloemen en planten in huis! Maakt me vrolijk.

29 | Naast een keer zangles nemen, wil ik ook heel graag gaan dansen. Dit staat hoog op mijn doelenlijstje ;)

30 | Ik ben verslaafd aan ijs, softijs het liefst.

En dat waren er weer dertig! Heb jij hier wel eens bij jezelf bij stilgestaan? De ‘.. facts about me’ mag als TAG op je eigen blog natuurlijk! Laat mij dit dan wel even weten? :)

liefs-hes2017

 

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s