LIFESTYLE | LOVE : My vision on love

Some hearts understand each other, even in silence..

Een tijdje geleden schreef ik een artikel die niet echt vol met liefde was, om het zo te zeggen. Ondanks dat ik ook een lief verhaal geplaatst heb in Dating, ben ik vaker niet zo aardig geweest over de mannen..

Maar ik moet natuurlijk wel mijn naam in eren houden. Dus dit keer wil ik mijn visie over de liefde delen in een leuk artikel.

Ware liefde, geloof jij hierheen? Je maatje, geliefde, je grootste fan en grootste steun.. Alsof het vanzelf sprekend is en misschien zelfs alsof je die persoon al kon voor jullie eerste ontmoeting.. Could he be your soulmate? 

Denk jij dat je diegene gevonden hebt? Of gaat tegen komen? Of geloof je hier totaal niet in?

The 25 Most Romantic Love Quotes You Will Ever Read. | Page 18 of 25 | I Love My LSI

Ik geloof.. als hopeloze romanticus dat echte liefde bestaat. Tja what can you do? Haha. Dat er ergens iemand voor je is, die je ‘compleet’ maakt. Aanvoelt, aanbidt en aanvult..

Ondanks alles ben ik toch nog wel zo optimistisch.

Ondertussen weet ik ook een beetje wat ik zelf ‘nodig’ heb in een relatie en hierdoor ik weet dat hij bij mij zal passen. Eerder durf ik ‘de liefde’ niet toe te laten. Het is bijna een kleine checklist..

Chemie.
Het eerste oogcontact, de eerste kus, de eerste aanraking.. Dat gevoel, wat je eigenlijk niet goed kan omschrijven maar toch duidelijk is. Vaak hoor je dat vooral dames hierdoor geprikkeld worden en ook hierdoor voelen of ze verder willen en kunnen gaan met diegene. Maar mannen hebben dit absoluut ook.

Ik als gevoelig mensje, moet wel geloven in de chemie en het gevoel dat mijn intuïtie mij meegeeft. Dit om mezelf te beschermen zoals ik heb uitgelegd in een persoonlijk artikel. The Big bad wolf. Geen ‘voordeel van de twijfel’ geven..

Maar daarnaast, vind ik chemie en aantrekkingskracht ook super belangrijk! Het vallen voor iemand zijn uiterlijke vertoon en je hier (te) veel op focussen, pakt ellendig uit. De persoon waarbij het goed voelt, wordt bijna ‘vanzelf’ aantrekkelijk, hoe gek dat misschien ook klinkt.

Ja natuurlijk wil het oog ook wel wat, maar doet het er uiteindelijk toe? Nee..

I love you so much, it's unreal. I can't say it enough, baby...I really can't. I have never felt love this strongly before. It just keeps blowing me away...I love you. I adore you. You make me so happy! Ahh, I am going crazy for you!

Humor.
Voor mij persoonlijk.. is ook dit iets wat ik erg belangrijk vind. Ik vind het aantrekkelijk als een man grappig is en een goed gevoel voor humor heeft. Mij echt aan het lachen kan maken. Maar het belangrijkste.. ook mijn humor begrijpt!

Ik klets veel, ik lach veel, ik gein veel en beheers een gezonde dosis sarcasme haha..

Lachen is gezond en heel goed voor je! Dus als je dit als beste met je partner kunt, maakt dit je relatie en connectie sterker.

Lief en empatisch.
Dit spreekt voor mij eigenlijk voor zich en ik kan ook niet anders als hier waarde aan hechten. Zelf ben ik zoals ik al vaker vertel, gevoelig, zacht en lief. Zelfs wel eens iets te.. ;) En daarom, is dat voor mij in de liefde en in een relatie ook belangrijk on te ontvangen.

Niet dat ik verwacht dat mijn partner 24/7 op mijn lip zit. Maar uit je gevoelens en heb begrip voor die van mij. (zoveel mogelijk) :)

Communicatie.
En de laatste maar zeker niet de minst belangrijke. Wees duidelijk, open en heb wat te vertellen. Ik kan niet zo goed tegen mensen die ‘een hoop vertellen maar niks zeggen..’ En, dit waarschijnlijk door het onzekere, ik hecht waarde aan het uitspreken en eerlijk zijn over de relatie en in een relatie.

Als het klopt en goed voelt, waarom zou je het dan ingewikkeld maken? Door er niet op in te gaan en er niet over te praten.

Gelukkig zijn er mannen die deze kwaliteiten zeker bezitten, nu nog de chemie en de connectie.. ;)

Wat vonden jullie van dit artikel? Ben je het met mij eens?

liefshes-03

Een gedachte over “LIFESTYLE | LOVE : My vision on love

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s