INTERIOR | WALLS : Make a statement

An interior that is Limited edition..

Ik had vandaag een leuk gesprek. De woning waarover het ging is een modern huis van buiten en van binnen. En dat siert ontzettend. Ik kan het dan eigenlijk ook wel een ‘statement huis’ noemen haha.

Omdat deze woning door zijn renovatie al behoorlijke charmes heeft, is het juist een leuke uitdaging deze door te voeren in eigen smaak. En hier, help ik natuurlijk graag bij in dit geval. :)

Er zijn hele gave dingen aan bod gekomen en hierdoor kreeg ik zoveel ideeën dat ik zin had om er een artikel over te schrijven.

Persoonlijke smaak

Zelf, ben ik ook van het maken van een statement in de woonruimtes. En daar één wand voor gebruiken is een top idee! Mijn interieur is zoals mijn persoonlijkheid, zacht.. Dat wil dus zeggen dat ook de wanden dit uitstralen.

I probably say this every week, but this may be my very favourite collection of SMP posts yet! You guys! Your taste is just out of this world. We've got home tours (+ office tours) aplenty! Recipes, cocktails, and the cutest baby toes that ever lived. Ever. So without further ado, sit back, relax, and…
– Bron | Pinterest

Dit is wat je bij mij in mijn woning op dit moment tegen zou komen. Ik heb (nog) geen gestreepte wand. Maar twijfel hier al maanden aan voor in mijn eigen slaapkamer.

Hierbij wil ik een aantal voorbeelden met jullie delen, die ik in mijn gedachten heb voor deze woonruimte.
Het gaat om een hoge wand die gecombineerd met de juiste verlichting een sfeer gaat geven in het eet gedeelte van de open woonkamer. Kijken jullie mee? :)

Modern & robust.

kitchen
– Bron | Pinterest

Een grove bakstenen muur.
Als ik dit zie in een woning, word ik eerlijk gezegd altijd een beetje blij. Sommige oude woningen hebben dit nog en je kunt hier een hele gave modern twist aan geven.
Het mooiste vind ik het verouderen van deze steen, echt het natuurlijke naar boven halen. Op de foto hierboven zie je hoe mooi het staat samen met deze moderne bar keuken.

Wood & nature.

rustic wood walls
– Bron | Pinterest

Hout aan de muur.
Een hele gave, gewaagde trend van dit moment!

Plak je laminaat maar op de muur mensen!

En nee, dat is geen grapje.. Zoals het te zien is op de foto hierboven. Geeft het een gevoel van eenheid, warmte en geeft een hele natuurlijke uitstraling. Zeker gecombineerd met de andere neutraal gekleurde elementen.

Op de woonbeurs in A’dam afgelopen oktober, was er een stand die zowel de wand als de vloer doorlopend in 5 verschillende laminaat planken in hun stand hadden gelegd. Dit gaf een ontzettend leuk effect! Hoe gewaagd ook, ik ben voor en zou het graag eens willen realiseren. ;)

Classic & chic

Vakken of vormen op de muur.
Hier ben ik echt weg van! Zelf heb ik lambrisering nagebootst in mijn eigen appartementje. Maar dit is voor een statement wand een hele mooie oplossing. Ze hebben hier panelen voor die je in iedere gewenste kleur kunt verven of spuiten. Maar dit is natuurlijk ook een erg leuk DIY project! Ga aan de slag met houten latten en lijsten en je kunt hiermee de wand meer diepte geven en een hele chique uitstraling.

Dit zijn de 3 ideeën waar ik echt weg van ben. Wat vinden jullie ervan? Hebben jullie woonruimtes waar je een statement wall hebt? Let me know! :)

liefshes-03

Meer lezen over mijn diensten als interieur styliste? Lees je hier! <3

2 gedachtes over “INTERIOR | WALLS : Make a statement

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s