INTERIOR | ANNIVERSARY TOP 3

The best design projects are the ones where people break the rules..

De laatste week dat ik terug ga met jullie in mijn archief van een jaar lang bloggen. Dit keer is Interieur aan de beurt! Deze categorie heb ik vrij laat aan mijn blog toegevoegd. Al is het 1 van mijn grootste passies en mijn vak.

Ik vind het gewoon geweldig! Ik ben er dan ook graag en veel mee bezig. Zoals een aantal wel weten, is het nog mijn droom om zelfstandig styliste te zijn, fulltime. :)

paint-933395_960_720

Naast een ruimte of hele woning te stijlen, ben ik graag en regelmatig met mijn kwasten in de weer. Het renoveren van meubelen of schilderen op doek. Ik doe het ontzettend graag als creatieveling! Werkt therapeutisch.. ;)

Binnen de categorie interieur, schreef ik zo nu en dan een artikeltje in het begin van het jaar. Een wensenlijstje, wat geschiedenis en zo nu en dan een leuk idee voor in huis. Tot ik in augustus besloot niet meer alleen outfit shopping – artikelen te schrijven, maar dit ook eens te proberen met interieur. Sinds dien.. bedenk ik een stijl, of thema.. zoals ik dit samen met de klant ook doe in de praktijk eigenlijk. En daarna shop ik items die het compleet maken, online bij elkaar. Hocked! Nu is het 1 van mijn favoriete artikelen om met jullie te delen

I don’t think out of the box, i think about what i can do with the box..

TOP 3

  1. LOVE 4 STYLE | Mesmerize Me

mesmerizeme-collage

In dit artikel deel ik naast stuk voor stuk items die ik graag in mijn bezit zou hebben ook wat meer over mijn beroep. Een korte uitleg over het proces dat ik doorloop samen met de lieve mensen die ik mag adviseren. Persoonlijk en een kleine insider. :)

2. IDEAS | WALLS : Make a statement!

perfectwall

Ik ben altijd wel opzoek naar de nieuwste trends en ben graag op de hoogte. Naast dat ik het noodzakelijk vind, vind ik ook ‘trend spotten‘ erg leuk om te doen. In dit artikel ging ik op zoek naar verschillende manieren om een wand in een ruimte te laten spreken. Je kunt echt zoveel met allerlei materialen!

Nu ik dit artikel ook zelf weer even gelezen heb, ben ik gelijk geïnspireerd om dit binnenkort weer eens te gaan herhalen in dit nieuwe jaar. ;)

3. LOVE 4 STYLE | Tough Love

toughlove-collage

En ook dit keer het eerste artikel bewaard voor het laatst. Er ging een artikel vooraf waarin ik een outfit aan had en stijlde in deze kleurstelling.

Je ziet hier dan ook mijn favoriete kleuren, zowel voor in het interieur als in mijn kleding. Ik hou persoonlijk van een geheel en zoals je ziet van zachte tinten. Het zachte roze is dan ook op dit moment nog prominent aanwezig in mijn woonkamertje.

Bedankt voor het terugblikken met mij! :)

liefshes-03

 

 

Een gedachte over “INTERIOR | ANNIVERSARY TOP 3

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s