PERSONAL | 2 Years of Blogging, Part 1

The most wonderful thing i desided to do, is share my stories with you..

Happy second anniversay! 25 januari 2015 zette ik mijn eerste artikel op Mesmerizing Love! Dat is dus inmiddels alweer twee jaar geleden. Dat gaat snel zeg! In dit artikel deel ik 1 artikel per maand uit 2016.

Ik vind het schrijven op mijn blog nog steeds heerlijk om te doen! Dus heeft ook 2016 een hoop artikelen opgeleverd. Vorig jaar deed ik het anders, ik deelde de hele maand januari een top 3 van artikelen uit de meest voorkomende categorieën.

second-anniversary

JANUARI | In de categorie persoonlijk, blikte ik terug op artikelen over mijn gewichtsverlies, 28 geinige feiten over mezelf en het eerste artikel over hooggevoelig zijn.

In de categorie interieur, vulde ik de top 3 met 2 artikelen waarin ik styling collage en shoptips gaf en schreef ik over het maken van een statement op de muren.

De fashion categorie is en blijf 1 van de meest voorkomende.. en ook hier keek ik vorig jaar even terug. Ik introduceerde het topic; Recycle your clothes, schreef aardig wat OOTD artikelen en er werd door meerdere fashionista’s gestyled op het blog.

En als laatste, de categorie dating. Het schrijven van liefdes verhalen en dating avonturen, vond ik echt heel spannend om te doen. Ze werden met veel enthousiasme ontvangen en ik blikte terug op het verhaal over de ‘bad boy‘, schreef over een foute date via de app Tinder en ook een romantisch verhaal op het strand was te lezen.

img_8878

FEBRUARI | Deze maand, was een zware voor mij en mijn familie. Daarom vindt in dat archief niet veel artikelen. Mijn vader overleed midden februari plotseling en tot op de dag van vandaag, kan ik daar maar moeilijk over schrijven. Praten met dierbare, gaat wel steeds beter, maar dan vooral over de positieve dingen en niet over het moment dat we afscheid moesten nemen. Het interieur artikel Cool Blue, schreef als kleine ode aan hem omdat zijn lievelingskleur blauw was.

MAART | Na een tijdje, vond ik gelukkig weer troost en kracht in het schrijven en de maand maart bracht weer wat variatie in artikelen. Verder in het jaar.. zijn de GET MY LOOK posts niet meer weg te denken van het blog. In maart schreef en stylde ik de eerste!

APRIL | Er gebeurde veel in deze periode, zowel in mijn leven als op het blog. Ik deelde meer als 10 artikelen in verschillende categorieën. Dat maakt het ook moeilijk om er nu eentje uit te lichten voor jullie. Mocht je nieuwsgierig zijn kan je hier klikken en alle artikelen zien die ik schreef. Maar de leukste en belangrijkste is toch wel de ode die uitbracht aan mijn jongere zus Marissa.

img_8866

MEI | Ook de maand mei, gaat gepaard met wat minder artikelen als dat ik gebruikelijk online wil zetten. Ik begon namelijk een nieuwe uitdaging, style advies geven aan de mooie volle dames voor Zizzi Fashion. Om verschillende redenen kwam die avontuur eind 2016 weer tot een einde, maar wat heb ik genoten! Naast het aanwezig zijn in de grootste store in Nederland van dit Deense modemerk, schreef ik ook Zizzi Friend blogs. Vandaar dat ik deze uitlicht!

JUNI | Uit deze maand wil ik een persoonlijk artikel in de spotlight zetten. Ik ben gepest en doordat ik een gevoelig mens ben, maakte dit mij ontzettend onzeker. Ik heb dan ook een periode gehad, dat ik mezelf echt verloren was. In dit artikel, ga ik wat dieper in op mijn onzekerheden en vertel ik er wat meer over.

We houden het voor nu even bij een terugblik van een half jaar, ik zou mijn naam, online kwebbelkous,  geen eer aan doen als ik nu al niet aan de +600 woorden zou zitten. Haha.

Aankomend weekend komen de maanden juli tot en met december 2016 aan bod!

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s