FASHION | ANNIVERSARY TOP 3

Life is too short to wear boring clothes!

De maand januari is feestmaand op ML! Zoals in mijn vorige artikel aangegeven, deel ik deze maand van ieder onderwerp een top 3. Te beginnen met Fashion! Toch wel de meest voorkomende categorie.

Mode.. ik denk het, ik draag het, ik stijl het.. ik adem het!

Het is een grote passie en een soort aangeboren interesse denk ik. Haha.  Hierdoor is het ook een groot onderdeel van mijn blog geworden. Al was dit niet perse de bedoeling toen ik begon, voel ik mij nu wel echt een fashion blogger.

8e5db5dc997af7bc04d79853e8a318af

Dat ik alles graag stijl en styling zo natuurlijk komt opzetten, is vrij duidelijk en voor mezelf misschien wel duidelijker geworden het afgelopen jaar.

Heerlijk om even te shoppen in een stijl die mij aanstaat of om advies te geven aan andere. Daarnaast heb ik ook gast styliste op mijn blog mogen introduceren en heb ik niet alleen styling artikelen voor dames, maar ook de categorie Fashion Kids met veel plezier aan de blog toegevoegd. Vandaag heb ik 3 artikelen uitgekozen die mijn favoriet zijn uit 2015..

TOP 3

  1. Outfit of the day | Marissa’s Choice

marissachoice-01

Marissa, is mijn jongere zusje waar ook mijn blog naar vernoemd is. We zijn twee heel verschillende mensjes en ook onze smaak in mode verschilt ook behoorlijk. Al hebben we wel eens iets wat we toch beide errug leuk vinden!

Zo dragen we allebei graag maxi rokken. Per toeval droegen we een dag in mei dezelfde outfit. Geinig! Hierdoor is ook dit leuke artikel ontstaan compleet in Miss haar Fashion Style! Niet alleen mijn smaak maar ook die van haar viel bij jullie lezers in de smaak en is dus nog een keer te lezen! :)


2. Recycle your Clothes #1

image

In 2015, schreef ik twee ‘Recycle your clothes‘ artikelen. Deze artikelen beginnen met het vinden van foto’s van voor mijn gewichtsverlies en deze look en/of outfit opnieuw aantrekken. Daarbij zoek ik wat outfit tips. Dit artikel, geschreven in April laat goed zien, dat ik hierna ook nog van een aantal kilo’s verlost ben! Yey! :)

Een voordeel van je archief nagaan is opnieuw geïnspireerd raken! In 2016 zullen deze artikelen weer eens verschijnen op de blog!


3.  Outfit of the day | Tough basic love

toughbasiclove-01

Als laatst.. 1 van mijn favoriete Outfit of the day artikelen. Stoer, vrouwelijk, buddha to buddha een goede jeans en luipaard accentje. Ik hou ervan!

Ook kreeg ik het leuke aanbod om affiliate te worden voor SevenBien.nl. Een webshop met dameskleding. Onwijs gave en uiteenlopende items, voor leuke prijzen! Zeker een aanrader!

Bedankt voor het lezen! Ik hoop jullie in de toekomst nog meer te kunnen inspireren en plezieren met.. my passion for fashion! ;)

liefshes-03

2 gedachtes over “FASHION | ANNIVERSARY TOP 3

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s