DATING | ANNIVERSARY TOP 3

If he doesn’t chase you after you walk away, keep walking..

De volgende top 3! Dit zijn artikelen waar ik zeker nooit aan gedacht had voordat ik mijn blog begon. Dating stories. Verhalen over het ‘dating leven’, mijn dating leven. Voorzichtig en een tikkeltje verlegen, begon ik deze verhalen te vertellen..

Het was dus niet de bedoeling, maar ik ben het toch wel leuk gaan vinden. Het hele concept daten, is ondanks dat ik er enige ervaring in heb gekregen, niet echt mijn favoriete ding om te doen. Haha.

couple-861738_960_720

We all want the same thing, we all want love..

Na een tijdje in het blog wereldje rond te neuzen, merkte ik dat ik het lezen van verhalen over daten en liefde erg leuk vind.. grappig, amuserend, romantisch of juist gigantisch fout. Ik hou ervan! Haha. Hierdoor ben ik gaan overwegen om wat van mijn eigen ervaringen op te schrijven. Al giechelend kwam in maart het eerste verhaal online..

TOP 3

  1. LOVE BOAT

3a3bd28603c269e5756fe766b5db0a8d

Het strand neemt in mijn artikelen regelmatig het voortouw. Dit ook omdat ik er sowieso graag kom. Dus mocht ik de kans krijgen, beland ik daar graag.

Ik denk dat dit ook wel 1 van de meest romantische verhalen is die op de blog te vinden is. Het is al een tijdje geleden en heeft niet het allerbeste eind, maar ik denk graag terug met een glimlach.


 

2. Bad Boy #1

#relationship #quotes

Er zullen dames zijn die precies weten wat ik bedoel met de term Bad boy en zullen er misschien zelfs ervaring mee hebben. Ik viel er voor 1 en wat voor 1, haha. Mysterieus, romantisch, charmant en ook nog eens niet verkeerd om te zien. Ik was betoverd en het heeft meerdere delen van online verhalen opgeleverd.

Het is ondertussen alweer een aantal jaar geleden dat ik op avontuur was met deze onbereikbare man en ondanks de mysterie, heeft hij er misschien wel het meest aan bijgedragen, dat ik mij vrouw en echt mooi ging voelen. :)


 

3. Tinder #1

tinderfunny

Het allereerst verhaal online, bewaard voor een derde plek. Nou was deze date echt zo fout en bijna rampzalig haha, toch is mijn gedachte niet echt veranderd wat betreft het daten via websites. Het online daten, BadoO, Tinder, Lexa, pepper.. noem het maar op. Tegenwoordig kan je er niet meer om heen. En toch.. toch heb ik er echt gemengde gevoelens over. Hier zal ik dit jaar, waarschijnlijk nog wat dieper op in gaan. ;)

Dit waren dus de 3 artikelen die mij een hoop plezier hebben bezorgd om te schrijven. De reacties van jullie waren ook erg enthousiast en leuk!

De categorie Dating zal ik dan ook zeker dit jaar weer aanvullen. :)

liefshes-03

 

 

Een gedachte over “DATING | ANNIVERSARY TOP 3

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s