DATING | Tinder #1


Uhu.. Ook ik heb een ‘Tinder date gone wrong ‘ verhaal. Haha

Ik heb de afgelopen tijd verschillende grappige, leuke en soms bizarre date verhalen gelezen. Leuk om te lezen en zien wat zo’n vrij simpele applicatie voor effect heeft op het ‘daten van nu’.

Vorig jaar hoorde ik eigenlijk voor het eerst echt van deze app. Door alle verhalen, raakte mijn beste vriendin en ik, na wat wijntjes en geroddel.. toch wel nieuwsgierig. Dit werd een avondje lachen, gieren, brullen.. allebei dezelfde mannen ‘liken’, bekende opzoeken.. en ja, ook een groot deel best wel uitlachen. Damn! Wat heb je soms toch rare mensen, maar die moeten er ook zijn natuurlijk..

De dagen erna, kreeg ik wat match-meldingen en berichten. Hmm.. vooruit dan! Haha. Na een hoop, ‘Hoi, alles goed?’, ‘ Ja hoor moet jou ook?’, ‘ Je bent mooi, mooie foto’s ‘, ‘Waar woon je?’ etc.. en zo nu een dan een ‘ Hi, heb je zin in een seks date?’ ‘ Ik heb zin, je ziet er goed uit.. afspreken?’. Was ik het al snel zat, ik bedoel.. echt ja?! Dit is echt niks voor mij.

tinderfunny

Typisch Tinder? ;)

Toch, raakte ik in gesprek met een jonge verpleger in opleiding. Er gingen wat berichten over en weer en dit verplaatste zich naar Whatsapp. hij zag er leuk uit.. vriendelijk, goed gekleed, ‘typisch’ Hollands. Hij had een hoop leuke dingen te vertellen. Sprak met veel inleving en passie over zijn werk en studie in de zorg en verpleging en zijn familie. Daarnaast vroeg hij veel en bleven we zo een aantal weken over en weer berichten en bellen.

Hij had al twee keer gevraagd of ik het leuk zou vinden om af te spreken en een hapje te gaan eten. Ik wilde mij er eigenlijk niet aan wagen, had ik echt zin om te gaan daten? En af te spreken met iemand op deze manier? Via Tinder? Ach.. waarom ook niet, yolo ofzo? Haha.

We spraken af bij een klein gezellig eetcafé in de stad waar hij woonde. Hij was gelukkig degene van de foto, check. Wel wat minder ‘mannelijk’ in zijn doen als zijn uitstraling op de foto’s. Ken je dat? We kletste, aten en gingen hierna naar de film. Mijn eerste indruk van hem was wel oké, een eerlijke en lieve gast. Hij lachte wel wat gek. Ik had hem in een whatsapp gesprek vertelt dat ik een kleine horror fan ben en dus gingen we naar ´Annabelle´. Een ‘typische’ horror film, een pop bezeten door de boze geest van een meisje. Kwam wat de lach betreft wel goed uit..

Annabelle

Freaky movie! Haha.. ik ben nooit echt een fan van poppen geweest, toen zeker weer een tijdje niet meer. Ken je het? Brr..

We verlieten de bioscoop en liepen naar mijn auto. Daar stonden we nog even te kletsen. Hij kon terug naar huis lopen. Vond het gezellig.. best een leuke eerste date, zei hem gedag en wilde hem drie zoenen geven. Hij knuffelde mij en na 2 zoenen op de wang was de 3de vol op mijn mond. Woah! Ik kuste heel kort terug.. stopte en gaf opnieuw aan dat ik ging. Hij keek verslagen en vroeg of ik niet mee naar zijn huis wilde, hij wilde niet alleen zijn. Ik moest hier eigenlijk wat om lachen, bedankte en wilde weg. Hij werd, tot mijn verbazing boos, overstuur zelfs.. als een klein kind. Echt jammeren dat ik mee moest gaan.. He? Serieus? W..?

Kinderen prima, maar dit? Ik niet meer uitbrengen als tja sorry, bedankte nogmaals .. adviseerde rustig aan te doen en zei dat ik hem morgen zou berichten. Ik stapte snel in mijn auto en wist niet hoe snel ik de snelweg op kon rijden haha. Wat was dit nou? Hoe dan? Hm..

De volgende ochtend wilde ik hem een appje sturen uit fatsoen. Het was behoorlijk raar afgelopen!
Maar hij was mij voor en melde mij het volgende:

Hoi. Ik heb niet zo goed geslapen. Veel nagedacht en we passen niet bij elkaar. Groetjes

Hierop.. heb ik niet meer gereageerd.
Deze date was duidelijk een groter horror verhaal als die van de `Annabelle doll´ movie! Lol
Dit was mijn, gekke tinder date verhaal! Wat leuk begon en snel weer af liep..

Ik was genezen. No more Tinder! Dacht ik.

lol

Bedankt voor het lezen van mijn eerste date verhaal!
Ik hoop dat jullie hebben genoten. Vond het zelf erg grappig om te schrijven.

Liefs, Hes

p.s. er komt spoedig nog een tweede Tinder date verhaal aan.. ;)

2 gedachtes over “DATING | Tinder #1

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s