PERSONAL | The Symbols speak


My symbols tell a story..

Wat zijn toch die 4 symbooltjes bovenaan je website?
Dat is een leuke en goede vraag.
Ik ben nog een ‘newbee‘ hier in de blog wereld, maar heb de afgelopen tijd al een hoop leuke verhalen kunnen schrijven en delen met jullie. Het uiten van mijn persoonlijkheid en stijl online.. bevalt mij beter dan verwacht!

mysymbols
Toen ik op advies besloot om te gaan bloggen, begon ik eerst met het ontwerp. Dat is een trekje dat ik ontwikkelt heb. Sta ik niet achter de vormgeving en mogelijkheden om visueel iets goed over te brengen.. kan ik wel eens afhaken.

Het verzinnen van de naam.
Ik wil dat zowel de naam als het logo past bij mij en ook bij mijn zakelijke imago’tje. ;)
Dit is altijd iets, waar je wat mij betreft dus best wel even over na mag denken.
Een persoonlijk blog is toch een verlengstuk van jezelf..

Mesmerizing love

De naam, staat eigenlijk heel simpel voor mij en mijn boodschap.
Ik wil graag mijn liefde op een betoverende manier overbrengen en inzetten. Delen met familie, vrienden en met jullie. Met mijn woorden, styling, mening..
Ook staan de initialen ML voor de 2 namen van mijn jongere lieve zus. x!

De symbolen

crown

Het kroontje. Ik was als kind altijd al ‘het prinsesje’, in gedrag en in uiterlijk. Vooral als klein meisje.. lak schoentjes, kanten sokjes, jurkjes met bijhorende tasje.. ja echt, toen al!

Mijn ouders en vooral opa en oma trakteerde mijn zusje en mij regelmatig op schattige outfits. En ik vond het prachtig!
Vanwege mijn initialen HM en vanwege mijn ‘gedrag’ gaf mijn opa mij de bijnaam Hare Majesteit ;).

quoteheart

Het hartje. Een groot hart, een gevoelig hart.. gewoon een lief hart.
Haha, tja.. wat moet ik daar verder over zeggen, het hoort gewoon bij me.

Soms is het wel eens lastig, niet in alle situaties is luisteren naar je hart het beste idee. Maar wat kan ik zeggen, ik kan er niets aan doen? Mijn hart wint wel eens van mijn hoofd. :)

dream

Het sterretje. Ik hou van de nacht, kijk graag naar de sterren en ben een dromer.. haha. Daarnaast is het de betekenis van mijn voornaam, Hester.

bow
Het strikje. Ook dit laatste symbool heeft meerdere betekenissen en staat zelfs op mijn lichaam getatoeëerd. Als eerst.. heb ik gewoon iets met strikken ofzo. Deze komen regelmatig terug in mijn sieraden, mode stijl, mijn interieur en dus ook de binnenkant van mijn enkel. In liefdevolle herinnering van een bijzonder mens en voor hoop en volhouden.

tatts
– My tatts.

Zo.. dus dat. Haha.
De 4 kleine symbooltjes die bij mij passen en daarom een onderdeel vormen van mijn logo en layout.
Het andere symbool te zien op de foto is mijn tweede kleine tatt. Deze deel ik met mijn goede vriendinnetje. Vorig jaar vrij baldadig en impulsief gezet omdat we al 20 jaar vriendinnen zijn, ooh zo leuk en sierlijk. Het is ‘een engel zibu’ symbool en staat voor een nieuw begin.

Bedankt voor het lezen van weer een persoonlijke post. Leuk om te delen! :)

Liefs, Hes

2 gedachtes over “PERSONAL | The Symbols speak

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s