LIFESTYLE | My love for BTB


 

Everything that happens to us, is a reflection of who we are..

Het sieraden merk Buddha to buddha.
Zo’n 10 jaar geleden alweer, kwam ik door m’n vriendinnetje Kelly in aanraking met het merk. En het was eigenlijk ‘liefde op het eerste gezicht’ haha. Het vakmanschap, de uitstraling.. ik was echt verkocht. Er gaat nu nog geen week voorbij, dat ik niet 1 van mijn buddha’tjes draag. :)

Ik ben begonnen met de ‘Chain‘ serie. De smalle armband en ring voor mijn 20ste verjaardag van mijn familie en vrienden. “Go big or go home?” Het grove, artistieke, stoere en speelse van de sieraden staat mij aan. Ik kon het hier niet bij laten en ben gaan sparen voor een grote armband. Toen ik mijn studie afronden en mijn diploma in ontvangt mocht nemen, kreeg ik van mijn ouders, zusje en mijzelf, Chris. Naast de chain ring, mijn absolute favoriet! Ook heb ik later voor mijn 25ste verjaardag nog een ring gekocht, deze is wat zwaar en ook niet meer te vinden op de website van BTB. (zie foto) Wel past hij heel mooi bij Chris..

image

– My Buddha’s <3

Naast het uiterlijk van de sieraden, vind ik ook het verhaal van de oprichter en het ontstaan van de sieraden erg inspirerend en fascinerend. De visie en eigenlijk het merk staat voor, mensen samen brengen. Door zijn inspiratie, verschillende culturen en vakmanschap samen te brengen. Het begon met een vakantie, in Balie, India. Zelf ben ik er nog niet geweest, maar staat die land absoluut in mijn top 3 reizen.
En zo ‘simpel’ kan het zijn.

geloven in je creatieve gedachtes en doorzettingsvermogen lijden je naar jouw juiste weg.

Er zijn dus al een aantal jaartjes voorbij gegaan, sinds ik mijzelf heb kunnen trakteren op een nieuwe buddha. Haha. Luxe probleem ;)
Dat wil alleen niet zeggen, dat ik niet af en toe een kijkje neem op de website. Ik hou graag de nieuwe items in de gaten. deze inspireren mij zelfs regelmatig om door te voeren of te gebruiken in mijn mode en interieur styling.

Hier mijn BTB Wishlist

buddhalove

Prachtig he!?

Hier komt mijn Chain fascinatie toch weer als eerst op zetten. Haha. Deze armband gegraveerd met sierlijk bloempatroon op de sluiting, combineert voor mij het stoere met het exotisch en vrouwelijk zijn. Wat een beauty! Ook de chain ring met parelmoer wit logo is geweldig! Girl loves her Pearls ;).
Dan de ‘Bamboo’ ring, deze is al een keer eerder voorbij gekomen bij een Fashion Friday post. Dit is mijn favoriet.. eigenzinnig, bijzonder en echt een eye catcher!
En als laatst, heb ik altijd de neiging.. om een set samen te stellen, dit is ook wel terug te zien in mijn eigen BTB collectie. Ik kwam de ‘Ellen tiger eye’ tegen. Deze armband zou ik voor mijn ‘babe’ aanschaffen en voor mijzelf. Voor de mannen geweldig te combineren met 1 van de leren buddha armbanden. (!)

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal over Buddha to Buddha. Een merk dat ik altijd in de gaten zal houden en een grote fan van ben! Jij ook? Deel met mij jou sieraden en de verhalen erbij!

Liefs, Hes

2 gedachtes over “LIFESTYLE | My love for BTB

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s