PERSONAL | Our Love : The Beginning

When i follow my heart, it leads me to you..

In September 2016.. gebeurde er iets onverwachts, ik vond mijn ware liefde! We zijn nu inmiddels een paar maanden verder, bijna onafscheidelijk en begonnen aan ons levensavontuur.. En vandaag wil ik wat meer vertellen over ons liefdesverhaal. :)

Het is zó cliché maar toch is het ook mij overkomen, liefde op het eerste gezicht bestaat, mag ik wel zeggen.. Na een best lange periode ‘a single girl’ te zijn, ben ik nu de vriendin van.. En dat had ik dus nooit verwacht, of gepland!

Single taken nah I'm doing everything that makes me feel even better than being single or taken.:

Het ging mij niet altijd goed af, de liefde. Ik ondervond hierin veel verwarring, onzekerheid, inschattingsfouten, ‘te mooi om waar te zijn’ belevenissen en zelfs hele nare ervaringen zijn helaas aan bod gekomen. Niet echt om over naar huis te schrijven dus..

De zomer van 2016, heeft mij wat leuke, gezellige en leerzame ervaringen opgeleverd.. en ook wat minder leuke date ervaringen bleven niet achter, tja.. In augustus, vond ik het opnieuw wel weer ‘welletjes‘ en riep ik luidkeels dat ik echt weer klaar was met the guys..

dsc_0230

EERSTE BERICHT | Aan het einde van een doordeweekse dag, tijdens het afsluiten met een collega, ontving ik een bericht op mijn telefoon. Na een tijdje ook gebruik gemaakt te hebben van het online dating platform, was dit niet heel bijzonder meer. Ik werd regelmatig opgezocht, wel een eer hoor! Ik deed er gewoon even niets meer mee.

Toen ik het eerste berichtje van Rob ontving, was mijn eerste reactie dan ook; niet wéér he!? Haha.. oeps. Eenmaal neergeploft in de trein, was ik toch wel nieuwsgierig en las is zijn bericht nog eens goed door. Zijn lieve bericht, gepaard met de stralende en vrolijke lach op zijn foto, wekte toch mijn interesse.

Na een kort online onderzoek.. lekker modern ;), ontdekte ik dat hij meubelmaker is en op dezelfde school zijn opleiding gedaan had als ik. Geinig! Dacht ik.. en dit gaf de doorslag om zijn bericht te beantwoorden.. Zo raakte we ‘aan de chat’. Het chatten, veranderde al vrij snel in bellen en facetime berichten en we stopte alleen om te gaan slapen of werken haha.

dsc_0252 img_8810 dsc_0239

EERSTE ONTMOETING | Een spontane, vrolijke, lieve en grappige man.. die indruk wekte hij al meteen bij mij en dan had ik hem nog niet eens in het echt ontmoet.. Maar ook dat duurde niet lang.  Het was eind september, mijn verjaardagsperiode. En omdat het mijn big 30 was, gebeurde er nogal wat.. dus ik hield de boot nog een klein beetje af.

Hij vond dit helemaal oké, ik kreeg heel attent een kaartje, met chocolareep erbij (!) voor mijn verjaardag. Later vroeg hij mij mee uiteten, wanneer ik wilde. Super lief! En zo gezegd zo gedaan. Als een heer kwam hij mij ophalen en als een echte vrouw, liet ik hem 10 minuten wachten.. haha. Niet expres!  But you know..

Ik opende de deur en daar stond hij, met de grote glimlach waar ik niet omheen kon vanaf dag 1. Hi! En vanaf dat moment, viel het gek genoeg direct al op zijn plek. We raakte gelijk vol aan de praat. De avond met veel humor, lekker eten, liefdevolle blikken en goede gesprekken kon niet beter, de perfecte date. Wat een leuke, lieve en knappe man! :)

qoute-01

En nu.. Bezorgd hij mij de grootste glimlach, iedere dag weer. De glimlach die ik regelmatig kwijt was en nu vaak niet meer van mijn gezicht te krijgen is. Ik kan mij nu al geen leven meer voorstellen zonder hem en ik durf te zeggen, dat echte liefde echt bestaat!

Love you sweetheart!

liefshes-03

Bewaren

3 gedachtes over “PERSONAL | Our Love : The Beginning

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s