PERSONAL | PREGNANT !

And so the adventure begins..

Familie en vrienden weten het al even.. en ook het social media is op de hoogte, want dat doe je tegenwoordig ;). En nu, nu kan ik ook jullie het blije en spannende nieuws vertellen! We krijgen een kindje! Ik ben zwanger! 

20170725_171943

Ik wilde het al een weekje ook hier met jullie delen, maar helaas wilde mijn laptop dat niet en besloot hij de geest te geven. Inmiddels ben ik weer voorzien! Bedankt lieve Marieke!

Ik ben op dit moment 14 weken in verwachting van een klein wondertje! Robbert en ik zijn erg blij en zo beginnen we samen aan een nieuw avontuur! Een heel groot avontuur, maar vooral ook hele bijzondere en spannende!

20170725_172145

BABY PRAAT | Dat het tussen Rob en mij al bijna direct goed zat, dat was snel duidelijk. Hoe het allemaal begon lees je nog een keertje na in dit artikel. Kort maar krachtig, zo kun je onze relatie wel noemen. :)

En daarom hadden we het al vrij snel over, het hebben van een gezinnetje. Het leek ons erg leuk om samen te verwezenlijken en na een tijdje, besloten we dat het ook zou mogen gebeuren. Al wisten we niet, dat het ons zo snel al gegund zou zijn.

Tijdens de verhuizing hadden we al doelbewust een extra kamertje ‘vrij gehouden’, zodat er altijd plek zou zijn voor een klein spruitje, mocht het zover zijn.. En nu is het zover! 

IMG_20170730_101559_391

DE ONTDEKKING | Al een paar dagen, voelde ik mij heel erg moe. Natuurlijk is iedereen wel eens een dagje uitgeput en ik ben niet de sterkste in op tijd stoppen, dus keek er niet heel gek van op. Alleen bleef het dit keer wel erg lang zo.. en was ik ook zo nu en dan helemaal niet lekker. Zou het dan misschien? Neeehh..

Bij de vierde week, waar normaal iets zou plaats vinden wat niet gebeurde, werd mijn vermoeden toch steeds sterker. Een test halen en testen maar!

20170725_171600_003

Ik heb even getwijfeld, of ik het in mijn eentje ging ondervinden, om zo Rob later te verrassen. Maar daar stapte ik al snel vanaf, aangezien meneer ook al wel door had dat ik niet helemaal mezelf was en hij zeker niet gek is. Haha.

Samen testen. Daar moesten we toch even een momentje voor vinden, niet even snel voor het werken, tussen het ontbijt, het boterhammen smeren en de koffie door. Nee, het werd het weekend, op een zondag.

We waren een beetje aan het giechelen en zo’n test doen stelt niet zoveel voor. Best geinig dat het zo gepiept is en de uitslag 1 van de grootste veranderingen in je leven naar voren brengt. It’s a simple.. zeg maar. En ja hoor! Al snel kwam het roze, rode kruisje duidelijk tevoorschijn! We krijgen een kindje! Wauw! 

20170725_172534

EN TOEN | Er gaat van alles door je heen en de eerste maanden zijn zo zo spannend! Eigenlijk mag ik wel zeggen, een beetje zenuwslopend. Alles is nieuw, voelt nieuw en gaat ontzettend veranderen. Mijn hormonen en ik vonden, vinden eigenlijk, dit op moment nog wel eens zo spannend. We worden papa en mama, we hebben zomenteen een klein mensje waar we voor gaan zorgen.

Kan ik dit wel? Zal ik wel een goede moeder zijn? Moeten we niet nog van alles doen? Samen nog een hoop leuke dingen doen? Wat moeten we allemaal voorbereiden? Regelen? Weten?

Naast het hier en daar draken gedrag, sorry schat! Ben ik het ene moment dolgelukkig en het andere moment best wel bang. De ene dag energiek, maar meerdere dagen nog steeds goed moe. Maar, ook dit hoort er gelukkig allemaal bij!

We zijn zwanger en daarom zo ontzettend trots en blij! 

liefs-hes2017

 

2 gedachtes over “PERSONAL | PREGNANT !

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s