FASHION | My 4 Favorite Sunnies

The tan will fade, but the memories will last forever..

De zon laat zich steeds vaker zien en dat betekent.. strand, buiten leven, weinig kleding dragen en tijd voor een zonnebril! 

Voor mijn werk, ben ik elke dag in de weer met zonnebrillen. En dat vind ik helemaal niet erg! Van de week, naar een dagje strand kon ik niet zo goed kiezen en raakte ik geïnspireerd. Vandaag dus meer over een paar van favoriete zonnebrillen!

Zelf heb ik er dan ook behoorlijk wat thuis liggen. Van onder anderen grote merken als Gucci en Dior, deze zijn al even in mijn bezit en draag ik vooral met auto rijden. Goed zicht is tenslotte belangrijk! 

Maar ik vind het zonde om deze mee te nemen naar een zwembad, het strand, of een dagje weg zoals naar een festival bijvoorbeeld. 

Gelukkig heb ik daar wat betaalbare modellen voor. Daarnaast, is er zoveel keus en variatie in brillen met een kleiner prijskaartje. Dus dan kan ik.. en jij ook! :) “lekker gek” doen en kiezen voor meer trendy en bijzondere modellen!

De volgende 4 brillen zijn dan ook aangeschaft bij de drogist, braderiekraam, als krijgertje of.. in de winkel waar ik ze op dit moment zelf mag ophangen en presenteren.

She is a pilot!

Zowel voor de dames als de heren zit je altijd goed met de pilotenbril! Dit model is naast trendy vooral tijdloos. We kennen ze dan ook allemaal wel van Ray Bann.

Zelf heb ik een redelijk basic model in bezit, maar ze zijn er ook volop in kleuren en met spiegelglazen. Tof!

Staat leuk, werk goed en die van mij is ook nog eens licht in gewicht dus je merkt amper dat hij op je neus zit! :)

Funky Mirror

Hier moet je van houden. Een model waar niet iedereen voor zal gaan. Maar.. ik vind hem toch wel zo cool! Ergens een beetje spacey en niet eentje die je veel zult tegen komen.

De combinatie van het doorzichtige montuur met de spiegelglazen gaven voor mij de doorslag om hem te willen hebben en regelmatig te dragen. Hij komt bij een basic outfit regelmatig tevoorschijn.

Trendy Wood

Zonnebrillen met een houten motief zijn meer dan tof! Je ziet ze op dit moment vrij veel. Zelfs gemaakt van recycled echt hout! Mooi!

Zowel voor vrouwen als voor mannen. En voor de mannen vind ik ze dan ook extra geweldig! Lekker stoer! Het is jammer dat Rob geen lenzen heeft.. haha.

Dit model heeft eigenlijk alles wat ik leuk vind. Het balkje ter hoogte van de wenkbrauwen. De combinatie goud met bruin en.. de licht houten pootjes! I love!

Keep it classy

Een krijgertje, dat is natuurlijk altijd leuk. Tijdens de opening bij mijn vorige werkgever, mochten wij gratis zonnebrillen weggeven aan de klanten. En! Er zelf 1 houden. Ik koos voor een ombre bruin, een beetje basic maar toch trendy model.

De kleur en de gouden rand vind ik zo leuk! Daarbij zit hij top en werkt voor zijn krijg status super goed! Een erg leuk en functioneel souvenir! :)

Dit zijn ze dus lang niet allemaal.. maar wel degene die ik deze zomer met veel plezier zal dragen! Wat voor zonnebril heb jij het liefst op je neus?

liefs-hes2017

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s