PERSONAL | Life Oh Life : Spring ’17

Better an oops, than a what if..

Ze is er nog hoor! Het is alweer meer als een maand geleden dat jullie wat van mij vernomen hebben. En vandaag komen jullie erachter waarom mijn blog even stil heeft gelegen! Lees je mee?

Het is helemaal niets voor mij, om niet af en toe even online te kakelen ;). Maar de afgelopen maanden is er zoveel gebeurt en verandert dat ik het ‘in het echie’ al moeilijk kon bijbenen, laat staat on the world wide web.

Iedereen heeft wel eens een periode waarin het lijkt alsof alles tegelijkertijd gebeurt en verandert. Ik neem jullie dan ook even mee in 3 gebeurtenissen van de afgelopen periode. Een periode waarin mijn leven aanvoelde als een wilde achtbaan met extra loepingen. :)

01. Verhuizen en samenwonen.

De eerste week van mei, was het dan eindelijk zover. Ik mocht intrekken bij de liefde van mijn leven Robbert en verhuisde naar Vlaardingen. Een stadje ongeveer 10 minuten verwijderd van de stad waar ik ben opgegroeid.

En eerlijk, ik heb altijd gezegd dat ik deze stad niet zou kunnen zien als een stad waar ik wil wonen. Maar nu ik met mijn vriend woon in een appartement midden in de stad, tussen mijn schoonfamilie, kom ik daar wel een beetje van terug. Het is niet dat ik hier mijn hele leven wil blijven en kids wil grootbrengen.. maar! het is hier toch leuker als dat ik dacht. Vooral alles op loopafstand hebben en de gezelligheid van het centrum heeft wel iets.

VG-interieur072017-blog

Al is het toch nog steeds erg wennen voor me, we zijn lekker samen in ons opgeknapte en gerestylede appartement! Zie hier een kleine impressie! :)

02. Een nieuwe baan

Het geven van interieur styling advies en het mogen bloggen, zijn en blijven mijn grote passies. En de ambitie om hierin te blijven groeien en mezelf te ontwikkelen, geef ik dan ook niet zo snel op.

Maar daarbij, mag ik sinds midden April weer voor vast mijn boterham bij een leuke werkgever verdienen. ;) Ik heb hier kort al eens over vertelt in mijn vorige blog artikel. Ik mag mijzelf mobile merchandiser noemen voor J.Club. Wij leveren aan verschillende winkelketens door heel Nederland sieraden, accessoires en zonnebril collecties. Hard werken, veel onderweg (wat nu even iets lastiger is, waarom dat lezen jullie zo!) .. maar heel tof om te doen dus!

jclub-blog

03. Vaderdag vieren

Vaderdag, een dag waarbij je die lieve man even extra in het zonnetje mag zetten. Jaarlijks is dit een feestdag die iedereen kent en deelt. Alleen, wat nou als diegene waar je het ontbijtje voor komt maken, een speciaal cadeautje voor hebt en een extra knuffel aan wilt komen geven er niet meer is?

Het overlijden van mijn vader in 2016. Hier ben ik niet zo open over op het blog als dat ik gebruikelijk ben over andere onderwerpen. Zo nu en dan laat ik er iets over uit, maar het blijft ontzettend moeilijk. Mijn papa is er niet meer en dat geeft naast zijn verjaardag, ook vaderdag een donker randje.

Gelukkig doen mijn lieve moeder, zusje, zwager en dit jaar ook mijn vriend en ik samen een dagje plannen. We komen bij elkaar en doen het liefst iets, waar ook hij een grote glimlach van op zijn gezicht had gekregen. Dit keer was het een dagje Amsterdam.

Door herinneringen op te halen, te genieten van elkaar en samen te zijn.. verzacht het de pijn en het gemist. Maar deze blijft natuurlijk altijd. We zullen jou nooit vergeten lieve papa.

vaderdag2017-blog

Zo.. jullie zijn weer even bijgepraat. Dit waren de 3 belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen tijd.

Hiernaast hebben Rob en ik vorige week helaas een auto ongeluk gehad, waarbij wij er gelukkig goed vanaf gekomen zijn maar opnieuw de auto niet meer te repareren is. Dit maakt het leven weer even spannend en zo blijven we nog even in de de achtbaan zitten. Hier zul je ongetwijfeld meer over horen van mij binnenkort. :)

Wil je helemaal niets missen? Mijn instagram account is altijd up to date!

Tot snel (promise ;) )

liefs-hes2017

 

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s