FASHION | GET MY LOOK : Esprit Edition

I am nicer when i love my outfit..

Het is alweer even geleden, dat er een nieuw artikel online kwam. Maar hier is hij! Esprit is één van mijn favoriete merken. Dit keer dus een look volledig van Esprit of EDC!

Druk met verhuizen en wennen aan mijn nieuwe baan, zorgt een klein beetje voor een writersblock.. of gewoon niet genoeg tijd en energie om achter het blog te kruipen. :)

Een paar weken geleden kreeg ik een heel leuk email bericht. Zou je een artikel willen schrijven voor esprit, maar natuurlijk! Dit met volledige creatieve vrijheid en in de stijl die bij mij past. Hoe leuk!

mylook-esprit01-01

T-shirt met kanten bloemen mouw | Esprit
Ik ben gek op kant, dat is niets nieuws! Het blijft een trend en dat vind ik dus helemaal niet erg! Net even dat romantisch en vrouwelijk detail en bij Esprit kan je je hart ophalen. Degene die ik op de foto draag is 1 van mijn lievelings- shirts!

Chino in de kleur legergroen | EDC
Netjes en comfortabel. Ik heb ze eigenlijk al jaren en droeg ze ook erg graag toen ik nog voller was. Fijne steekzakken en ook zakelijk altijd goed te dragen. Zoals ik hem hier aan heb, is hij best casual en vrouwelijk, maar ook stoer maken met een leuke sneaker en een fijn t-shirt of goede blouse kan helemaal.

Ballerina’s in taupe kleur | Esprit
Nu het weer mooier weer begint te worden, trek ik gelijk mijn ballerina’s uit de kast. Een paar goede zwarte mogen wat mij betreft sowieso niet ontbreken. Maar deze zonder strik, in een mooie neutrale kleur kunnen de hele zomer mee. Het is de vernieuwde en basic versie van degene die ik draag. Deze hebben beige stof met een glittertje erin verwerkt.

Riem van leer, beige met metallic detail | Esprit
Komt het glimmende niet terug in de schoenen die ik voor jullie uitkies, dan doen we het toch gewoon in de riem! :) Een vleugje metallic is dit jaar helemaal hot, zeker gecombineerd met een dieren print. Go Esprit! De riem die ik draag, heeft ook een speels detail.

Horloge, rosé kleurig | Esprit
Als laatste, wilde ik er graag nog een mooi horloge bij stylen. Hoe gaaf is deze met bewerkte rand!? Zelf draag ik op de foto geen horloge maar rosé kleurig armbanden van het merk waar ik zelf merchandiser ben. :) Rosé kleurig sieraden is ook al een aantal jaar een trend en ik ben er echt gek op! Ik draag het ook graag gecombineerd met zilver!

Ik hoop dat jullie weer wat inspiratie bij mij hebben kunnen opdoen. En het was met een waar genoeg om voor een leuk bedrag de blog samenwerking aan te gaan met Esprit!

Veel shop plezier!

liefs-hes2017

Bewaren

Bewaren

Een gedachte over “FASHION | GET MY LOOK : Esprit Edition

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s