FASHION | RECYCLE YOUR CLOTHES 3

Weight loss is not a physical challenge, it is a mental one..

Vorig jaar, toen ik al op de goede weg was met verliezen van wat gewicht. Schreef ik 2 artikelen waarin ik kledingstukken opnieuw en anders kon gaan dragen. Inmiddels zijn er nog meer kilo’s af. So.. let’s recycle some more clothes!

Nieuwe kleding kopen voor je nieuwe lijntje is toch veel leuker Hes? Haha..

Natuurlijk ben ik blij dat ik nu meer kan dragen en kleinere maatjes kan aanschaffen. Maar, deze fashionista, full on curvy of a little curvy, had altijd wel leuke kleding in haar kast.

Het opvrolijken met mode en het houden van combineren en stijlen is misschien wel aangeboren te noemen. Dus ook met mijn maat 48, droeg ik kleding die modebewust waren en even goed voor een bepaalde look zorgde. :) Daarom ben ik dus ergens blij als ik 1 van mijn kledingstukken tegen kom uit het verleden die ik nog kan dragen. Sommige staan nu zelfs beter! Yuuh!


image

Van tuniek, naar jurkje! Of eigenlijk.. officieel andersom.

Dit kledingstuk heb ik, als ik het goed onthouden heb, al zo’n jaar of 8. Waar ik toen al verliefd op geworden was, de kleuren! Ik moest hem gewoon hebben, ook al was het een jurkje, hij kon best zo, als ik maar een beetje creatief dacht. En nu kan ik hem na jaren dragen zoals hij hoort. Ik ben weer even verzot op dit zachte, frisse kleurrijke jurkje! Go recycle!

softfloral-ryc

Jurkje (Kimono) | Mango | Wehkamp (sale)
Jurkje | Lichtroze | Steps | Wehkamp
Hakken | Nude | Topshop RITA | Zalando
Crossbody tas | Nude | Supertrash | Van den Assem
Ring | Verguld goud | Pieces
Oorbellen | Verguld goud | Pieces


image

Deze blouse met kant, heeft een soort gelijk verhaal. De blouse van s.Oliver heb ik zo’n 6 jaar geleden gekocht tijdens een bezoekje aan Designer outlet Roermond.

Het gezellige familie uitje dat we regelmatig hadden, winkelen, stedentrips.. Altijd super leuk en gezellig! Maar toch kon ik tijdens winkel tripjes wel eens flink chagrijnig worden. Vol goede moed, ging ik mee shoppen en hoopte ik op een leuk kledingstuk. Dit liep nog wel eens uit op een teleurstelling, want het paste allemaal nooit.. Dit vond ik vooral als tiener, echt zo verschrikkelijk..

Deze blouse was dan ook een soort troost, ook al paste ook deze eigenlijk niet zo als het hoorde, ik moest hem hebben. Leuk kant (!), gave hals.. ik vond hem het einde en verzon wel wat. En zo.. zo heb ik hem elk jaar wel aan en kan hij nu wat mij betreft gewoon nog door als baggy/ oversized blouse, ook zoals waarschijnlijk bedoelt! ;)

tufflace-ryc

Blouse | Wit, kanten detail | Mango | Wehkamp
Legging | Grijs denim | River Island
Sneakers | All white | s. Oliver | Zalando
Handtas | Ecru en goud | Michael Kors | The little green Bag
Armband | Ritz, goud | Michael Kors | de Bijenkorf
Oorbellen | Goud | Michael Kors | de Bijenkorf

Trots! En wat vond ik het weer leuk om mijn rondom mijn outfits shop tips te vinden! In de geweldige zacht roze, perzik kleur. Lief en vrouwelijk. En de wat stoerdere look geheel af gestyled met sieraden van Michael Kors. En.. gek op de kanten detail op deze blouse!

liefshes-03

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn artikelen? Volg mij dan op 1 van mijn social media kanalen. Of meldt je aan en ontvang per email updates..

4 gedachtes over “FASHION | RECYCLE YOUR CLOTHES 3

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s