INTERIOR | DIY : Creative wishlist #3

Creativity is the way i share my soul with the world..

Vanaf heden, is de maandag op ML, interieur styling dag. Voorheen schreef ik veel en voornamelijk artikelen die op dat moment in mij op kwamen. Hier wil ik voor jullie en voor mezelf wat meer structuur in brengen! Op welke dagen je wat kunt lezen vindt je in het About gedeelte van mijn website! :)

Tot nu toe heb ik 2 artikelen geschreven waarin ik verschillende DIY creaties deel met jullie. Deze creaties zou ik graag eens maken of in de toekomst met Love 4 Style willen aanbieden als workshop.

Het maken van een dromenvanger, eigen verlichtingsornamenten maken of het verven en decoreren van huishoud potten. Allemaal erg leuk!

Opnieuw, in dit derde deel.. wil ik weer 3 gave ideeën opsommen. Als mijn kleine vriendinnetje Melanie bij mij komt logeren, wordt het regelmatig een knutsel en slaap feestje bij grote nicht Hessie thuis, heerlijk! Haha.

image

#1 CLAY CREATIONS

We besloten, als idee van mijn moeder, om dit keer te gaan kleien. Lekker alle creativiteit leggen in het bedenken van leuke en creatieve beeldjes, schalen etc. De kleine dame en ik gingen eens neuzen, onder anderen op Pinterest, om te kijken wat we wilde maken met onze klei.

LileSADi, cool products with attitude //Feature on Babyccino Kids:  DIY hand bowl:  DIY Clay Feathers and 5 other feather projects:

Wij hadden van mijn moeder grijze klei gekregen. Hiermee gingen we aan de slag en besloten voor iedereen iets leuks te maken. Hierboven zie je 3 voorbeelden waar Meme en ik erg fan van waren en dan ook gemaakt hebben voor onze familieleden en vrienden.

Als kind deed ik erg graag kleien met ‘fimo klei’. Dit is klei dat je kunt kopen in alle kleuren die je maar wilt. Ik deed daar graag met een vriendinnetje leuke diertjes mee creëren.

#2 MARBLE DETAILS

Het is op dit moment 1 van de grootste trends in interieur en in mode. Marmeren of natuurstenen details. En ik vind het geweldig! Het aanschaffen van massief natuursteen is niet echt goed voor de portemonnee. Maar gelukkig kwam ik hele leuke manieren tegen om de ‘dure trend’ toch toe te kunnen passen in je interieur.

IKEA + Contact Paper = DIY Magic | Apartment Therapy:  Modern living room decorating ideas:  Small black marbled cement pots / planters for cactus, succulents or candles in black/white porcelain concrete - vase:

De eerste afbeelding laat het makkelijkste voorbeeld zien. Je kunt in verschillende woonwinkels en bouwmarkten, marmer folie kopen. Hiermee kun je dienbladen, potten, vazen en zelfs hele meubel oppervlakte voorzien van een marmer look. Daarnaast bestaat er zelfs behang met deze ‘print’, of kun je het met verf ook zelf aanbrengen op effen witte of zacht grijze oppervlakte. Super toch!?

#3 SHELF PLAY

Als ik een woonruimte mag stylen, vind ik het altijd erg leuk om met persoonlijke styling details te werken. Decoratie dat uit het verleden komt of juist iets aanschaffen en uitstallen wat iets zegt over de persoon die de woonruimte gebruikt.

Planken gebruiken om hierop deze decoratie neer te zetten is altijd een goed idee. Dan kan je natuurlijk kiezen voor vrij simpele planken, maar je kan ook met planken een heel originele sfeer, hoek of prominent statement creëren. Ik laat je ook hier wat voorbeelden van zien. :)

Scandinavian interior design:  House of C - interior blog: April 2015:  Fun Corner Furniture That Will Fill Up Those Bare Odds and Ends:

Van alle verschillende voorbeelden die ik kon vinden, heb ik er weer even 3 geselecteerd. De vakjes, heel leuk te stapelen of mee te ‘mix and matchen‘ om ze vervolgens te voorzien van een leuke kleur en af te stylen met je favoriete accessoires.

Ook de hangplanken zijn op dit moment een grote trend en zeker veel te zien in een industriële inrichting.

De planken plaatsen in verstek op 2 wanden van de woonruimte geeft meer gelegenheid tot decoreren, zeker in de wat kleinere kamers. En heeft daarnaast een heel bijzonder effect!

Opnieuw, beginnen mijn handen weer te jeuken haha. Ik hoop deze leuke creatieve interieur details te kunnen gebruiken in mijn werk of.. natuurlijk aan mijn eigen inrichting te kunnen toevoegen! I Love DIY! en jullie?

liefshes-03

 

Een gedachte over “INTERIOR | DIY : Creative wishlist #3

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s