INTERIOR | DIY : Creative wishlist #2

Dreaming, after all, is a form of planning..

In augustus schreef ik een blog met leuke ‘Do it yourself ‘ ideeën die ik graag wil realiseren. Het is er overigens nog niet van gekomen haha. Daarin tegen ben ik eigenlijk alleen nog maar meer leuke projecten tegen gekomen on the world wide web.

1 van mijn dromen is ooit workshops geven waarin ik zulke creatieve en originele items met een groep kan gaan realiseren. Geweldig! Liever vandaag als morgen ;) In mijn vorige artikel had ik de ideeën van Pinterest, dit is dit keer ook het geval.

1# DREAMCATCHER

Weg ben ik ervan als ‘zware’ dromer.. dromenvangers, maar dan vooral als decoratie. Er zijn mensen die dit standaard in huis, boven het bed of bij het raam, hebben hangen.

Het doel van een dromenvanger is om de boze dromen te vangen in het web en de goede dromen door te laten. Dit is afkomstig van een een indianenvolk en werd vooral gebruikt boven kinderbedjes.

DIY dream catcher, I would love to do this and I think I would do it differently than this one.:  DIY - doily dream catcher:  Vintage-Dreamcatcher-Collection-Graphic-45-Miranda-Edney-1-of-11 Video-32:54 mins These are just so stunning and completely handmade by the wonderful Miranda! Take a look below, and even try them with her great video tutorial. As a child my stepmother taught me how to make dream catchers! And after seeing these again recently, I was so inspired to try them again.. 20 years later! But this time with a Graphic 45 twist!!!!:

Er zijn heel veel verschillende manier om de droomvangers te decoreren en te maken. Passend bij je jou of bij je inrichting. Hierboven zie je afbeeldingen van Dromenvangers die bij mij en bij mijn eigen inrichting passen.

Je kan het zo gek, vrolijk, kleurrijk maken als je zelf wilt!

2# BOUW GAAS BORD

Wat zo leuk is aan deze trend, is het ‘ alles mag ‘ principe. Zoals ik al eerder heb vertelt in 1 van mijn interieur artikelen, in je interieur verschillende stijlen combineren is op dit moment een echte must.

Grove, versleten, vintage en zelfs items uit de bouw industrie gebruiken als decoratie is 1 van DE woontrends op dit moment. Wat ik erg leuk vind is het idee om bouwgaas als statement te gebruiken in een woonruimte. Erg leuk voor op kantoor als moodboard, of als foto display! Weer eens wat anders als planken of fotolijsten.

STIL INSPIRATION: Home office | work in progress:  wire memo board:  Diy metal grid shoe rack:

Hieraan hoef je dan niet veel te knutselen, als bij een bouwmarkt gaas halen op de gewenste maat en vul hem in en kleed hem aan zoals jij wilt! Zelfs als schoenen rek. Helemaal gaaf! Zelf wil ik dit in de toekomst toepassen op mijn kantoor.

#3 CREA VERLICHTING

Opnieuw iets wat je op dit moment veel ziet. Je komt het naast op Pinterest ook veel in woonwinkels tegen op dit moment. Dus als je niet zo handig ben zijn dit soort lampen ook aan te schaffen in de winkel. Uiteraard met een ander prijskaartje als wanneer je zelf aan de slag gaat.

love this idea of turning floor lamps into ceiling fixtures... would also work with smaller table lamps & candelabras if you don't have 20' ceilings.:  mason jar chandelier........I love this. How easy would this be to make?:  Factory Cage Lamps:

Zelf vind ik de lampen die gemaakt zijn van verschillende potten erg leuk! Ook het ‘karkas’ gebruiken van oude lampen zoals op de 3de afbeelding is een super leuk idee. Je kan er dan zelf voor kiezen om deze een kleur te spuiten of in een koper of goud tint. Helemaal hip!

Give light and people wil find there way..

Wat word ik hier toch enthousiast van! Als ik zeeën van tijd zou hebben, zou ik al mijn DIY wensen vervullen haha.

Wat vinden jullie van deze leuke DIY interieur trends?

liefshes-03

4 gedachtes over “INTERIOR | DIY : Creative wishlist #2

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s