INTERIOR | LOVE 4 STYLE : Dare to dream

Dreams are the whispers of your soul..

De inspiratie om een interieur artikel te schrijven en te stijlen, komt ook weer opzetten. Het duurt misschien wat langer om de artikelen samen te krijgen en op het web te knallen. Maar ik doe het veelste graag! :)

De feestdagen zitten er weer op en we zijn aan het nieuwe jaar begonnen. Helemaal top! Maar.. ergens, toch ook wel jammer. En dan doel ik niet op de kerst muziek, all day everyday haha. Ook niet op de cadeaus bij elkaar verzamelen en het vele lekkere eten. Maar ik ga de leuke lampen, decoratie, de warmte en het knusse altijd wel missen.

Het knusse ga ik erin houden, ik hou ervan! :)  Iets met lichtjes om de gezellige kerstboom te vervangen voor in de woonkamer en de slaapkamer wat zachter en romantischer..

Keep on dreaming even if it breaks your heart..

Magical Thinking Durga Comforter - Urban Outfitters:   I want to get or make a wooden head board kind of like this one but to match my hope chest: Bedrooms: The taste of Petrol and Porcelain | Interior design, Vintage Sets and Unique Pieces www.petrolandporcelain.com:

Dit keer eens wat aandacht voor de slaapkamer. Ik ben er.. op dit moment wat regelmatiger en hij is nog niet helemaal af. Er ontbreken nog wat wandlampjes en wanddecoratie. Zoals de dromenvangers. Iedere keer kom ik uit op deze gave decoratie, wil ik er 1 of meerdere aan de wand hangen, maar ben er gewoon nog niet helemaal aan toe gekomen.. Het liefst maak ik er een paar zelf, zoals te lezen in mijn Wishlist artikel. Wie weet zal het nog extra goed doen ook. Goed voornemen? ;)

A dreamer is a winner who never gives up..

daretodream

FURNITURE:

Fauteuil: Hampton square armchair | Riviera Maison
Wandkast: Boskant | Woonexpress
Hanglamp: Nanaimo | Rofra home
Dekbed overtrek: Damai katoen/satijn | Wehkamp.nl

ACCESSOIRES:

Dromenvanger: 15 cm | eenbeetjegeluk.nl
Spiegel: Antieklook | H&M Home
Mok: Goodmorning beautiful | Modemusthaves
Opbergkisten: goud set van 3 | Loods5

Ja.. zucht.. Deze items zouden best mijn slaapkamer in mogen komen rollen. Niet dat het zou passen in mijn poppenhuis haha.. Naast natuurlijk de dromenvangers ben ik vooral weg van het dekbed overtrek.. super romantisch!, de kast, gaaf die vakken! en de lamp. Ik heb op dit moment een soort gelijke kroonluchter hangen, maar de diamanten vervangen voor hout nog wel in deze sierlijke vorm, vind ik zo tof! Go Rofra haha..

Slapen jullie al in jullie droomslaapkamer? En hoe denken jullie over dromenvangers?

liefshes-03

3 gedachtes over “INTERIOR | LOVE 4 STYLE : Dare to dream

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s