FASHION | OOTD : Denim Diva

Blue is known as a sad colour, but everytime i see the ocean, all my sarrow is washed away..

Mode, mode, mode.. Ik droeg vorige week 1 van mijn favoriete looks gecombineerd met kledingstukken waar ik eigenlijk niet van buiten kan. Na een selfie in de spiegel, kon ook een artikel niet achter blijven. ;) Tijd voor spijker!

We hebben allemaal een spijkerbroek, maar ‘denim’ is op nog zoveel andere gave manieren te dragen. Al eerder nam dit topic in 1 van mijn artikelen de voortouw. 1 van mijn eerste zelfs. Lees hem hier! :)

shorts #fashiondrop:  How To Look Thinner Using Fashion | StyleCaster:  black women blogs denim jumpsuit:

Ook jullie zullen het volgende misschien wel eens gehad hebben.. Je bestelt iets online, iets wat je perse wilt hebben, wat zou dat toch leuk staan! Je schaft het vol enthousiasme aan en het arriveert maar.. past niet, of bijna niet.. en je houdt het. Hm.. haha, laten we zeggen, dat dit bij mij wel eens is voorgekomen.

Mijn denim blouse. Helemaal geweldig, deze moest ik zo’n 2 jaar geleden gewoon hebben. En ja.. hij paste niet en nu wel. Erg blij mee, ik draag hem graag dicht en het liefst met m’n kokerrok.

denim0116

Stoer, vrouwelijk en een tikkeltje sexy hihi. Zo kleed ik me sowieso graag. En met deze blouse heb ik de ideale combinatie gevonden.

Tijdens het samenstellen van een nieuwe look, kwam ik ook een cardigan tegen van Sevenbien, die er gewoon bij moest! Super gaaf! EN.. wilde ik over mijn nieuwe sieraden liefde een stukje schrijven, IXXXI Ringen! Even in het zonnetje.

denimdiva

OUTFIT:

Vest: Cute flower blue | Sevenbien (sale)
Kokerrok: leather look, Look of the evening | Modemusthaves (sale)
Spijkerblouse: Only | Wehkamp.nl
Bikerjack: Yoki | Streetone
Korte laarzen: Clark originals grey | Zalando

ACCESSOIRES:

Armband: IXXXI, edelstaal zilver en zwart | SJD Jewelry
Clutch: By LouLou howly cow grey | The little green bag
Horloge: Vintage zilver | Modemusthaves
Oorbellen: Cross it, zilver | JIB fashionstore
Ring: IXXXI; basis ring zilver 10-12 mm, curb chain zwart 4 mm, curb chain zilver 4mm en glitter zwart 4 mm | SJD Jewelry

Een zwart leren biker jack, zwarte kokerrok en denim blouse en je bent compleet! Mijn favoriete look van dit moment!

Zoals ik in het begin aangaf, wilde ik deze outfit afstijlen met mijn nieuwe sieraden obsessie! IXXI. Je kunt zelf je ring ontwerpen en samen stellen door op de basis ring, eigenlijk een soort velg.. verschillende ringetjes te kiezen. Love it so! Binnenkort meer..

Shop ze moppies! :)

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s