LIFESTYLE | WHAT’S IN THE BAG

Don’t cry.. buy a bag and get over it!

Al even loop ik met dit onderwerp in gedachte, tassen! Handtassen, clutches, rugzakken, toilettassen, make up tassen.. etc. Hier heb ik nog niet eerder over geschreven, terwijl ik ook als Fashionista gek ben op tassen.

Wat heb jij in je tas? Neem vandaag een kijkje in die van mij! :)

Vrouwen en hun tassen, de meeste kunnen niet zonder. Ze zeggen, wat een vrouw in haar tas heeft vertelt een hoop over haar.. En hier ben ik het mee eens.

Zelf, hou ik niet zo van hele grote tassen, een ruime handtas is dagelijks voldoende. Daarnaast heb ik ook graag een clutch of schoudertas tot mijn beschikking, zeker in de zomer. En ik gebruik een laptop tas puur alleen voor mijn zakelijke spulletjes.

Nu kan je dus al raden, dat ik het liefst niet te veel meeneem als ik op pad ga. Geen hutkoffer voor mij ;)

The only BS i need, are bags and shoes..

image

Op dit moment is de cognac kleurige hand – en schoudertas mijn favoriet. Besteld bij Zalando, zo’n 4 maanden geleden.

Hij is compact, vrij basic en toch ruimtelijk. Wat ik het grootste pluspunt vindt is dat hij dus ook over mijn schouder kan. Vooral tijdens het winkelen, of tijdens een wandeling loopt ik niet graag met mijn tas in de hand.

Maar, wat zit er bij mij allemaal in? Om te beginnen met het kleine tasje in de tas.

Een tas in je tas Hes? Is this necessary?

Haha, voor mij dus wel. Als je regelmatig van tas wilt wisselen, wat ik toch bij bepaalde outfits doe, zitten alle belangrijke spulletjes in dit kleine schattig etuitje van de Hema voor een prikkie. Zo kan ik gewoon alleen deze, van tas naar tas verplaatsen. Post its, paracetamol, m’n wonder potje, een pen, lippenstift etc..

Zie het als een tip! Want het scheelt ook een hoop graaien naar alle losse items in je tas! :)

image

Dus eigenlijk zitten de grootste geheime in het kleinste tasje ;). Daarnaast vindt je mijn agenda’s en een notitieboek altijd in mijn tas. Ik plan en schrijf graag en dit nog lekker ouderwets met de hand.

En vergeet natuurlijk mijn portemonnee niet van Fab, gekregen van mijn zusje voor mijn 28ste verjaardag. En als laatste mijn telefoon in de hardcover van de primark, deze gebruik ik denk ik al een jaar en ik ben maar al te blij dat hij mijn telefoon beschermd. die samsung phone heeft het op dagen maar zwaar te voortduren met mij als eigenaresse haha.

What’s in your bag lovies?

liefshes-03

Een gedachte over “LIFESTYLE | WHAT’S IN THE BAG

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s