PERSONAL | 1 YEAR ANNIVERSARY

She believed she could, so she did..

Deze week is mijn blog jarig! Al 365 dagen lang deel ik mijn visie wat betreft mode, interieur, dating, music en lifestyle. Daarnaast schreef ook zeer persoonlijke artikelen over mijn gewicht, hooggevoeligheid, depressie en angsten. Nu, een jaar, 124 artikelen, een plekje 30 in de beste bloggers top 100 en duizenden bezoekers verder..

Het is vrij cliché, maar wat gaat de tijd hard. Een jaar geleden alweer besloot ik ‘ de stoute schoenen ‘ aan te trekken en mijn eeuwige gekwebbel om te zetten in verhalen online. Haha. Ik heb er geen minuut spijt van, wat is het leuk om te doen en wat is het goed voor mij! CHEERS!

celebration-367601_960_720

Deze week, wil ik jullie meenemen in een terugblik van het afgelopen jaar. Ik heb per categorie een top 3 artikelen ingepland. Artikelen die ik graag nog eens de verdiende aandacht wil geven met hierbij een korte uitleg hoe ik erop gekomen ben. 

Waarom ik ben gaan bloggen, hoe ik op de naam gekomen ben en wat bloggen voor mij aan voordelen en nadelen heeft, heb ik eens omschreven in een artikel, lees hem hier! :)

laptopview-01

Let’s mesmerize some more!

Het heeft mij ontzettend geholpen om sterker te worden en mij te ontwikkelen en goed te profileren. Het werkt als een positieve stimulans en redt zelfs op momenten mijn leven. Ik zal er dan ook zeker voorlopig niet mee uitscheiden.

HOE VERDER?

Het blog avontuur gaat verder en ik heb dan ook nog een hoop ideeën en ambities wat betreft Mesmerizing Love. Ik hoop meer samenwerkingen te kunnen werven, merken en bedrijven helpen aan een leuk plekje en artikel op mijn blog. Daarnaast wil ik meer gaan doen met het ondergeschoven kindje Beauty op dit moment en hoop ik de categorie Travel te kunnen toevoegen.

Love:

Er komt dus nog het een en ander aan! Ik ben niet van plan om mij te gaan vervelen. Het belangrijkste doel dit jaar is mijn gezondheid en de weg naar herstel, daarnaast staan woontrends en mode nooit stil, dus ik ook zeker niet!

Al mijn lieve volgens en trouwe lezers, heel erg bedankt! Jullie hebben een plekje in mijn oh zo grote hart!

liefshes-03

 

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s