PERSONAL | LETTER : Still my G

Would it be the same, if i saw you in heaven..

Lieve schat, wat mis ik jou.

Ik wil je regelmatig.. nog dingen zeggen, je opbellen, je een berichtje sturen. Als ik weer eens wat stunteligs heb gedaan, of als ik zin heb in een gezellig praatje, me grootste glimlach kwijt ben en als ik een goed liedje hoor die we samen zo hard mee konden schreeuwen. Helaas kan dit gewoon niet meer.

Praten doe ik niet zoveel over je, dit vind ik erg moeilijk om te doen, ik probeer het wel steeds meer hoor! :) Al die grappige en leuke herinneringen verdienen tenslotte gehoor. En vergeten.. tja, dat doe ik je sowieso niet, echt geen dag.

Je weet.. dat we 11 jaar in elkaars leven waren, dit is niet niks hoor. En dat.. dat realiseer ik mij maar al te goed. Wat kennen we veel van elkaar. Het ene jaar, waren we grote maatjes en meerdere dagen bij elkaar.. het ander jaar wat minder. Maar nooit zonder elkaar eigenlijk. Je hoorde erbij, in mijn leven.

myheart

Als ik aan je denk, heb ik ook echt het ‘bitter sweet’ gevoel. Want wat ben je toch een stront eigenwijs mannetje! Maar wel 1 van de aller mooiste..

De leukste herinnering, is die van mijn ring.

Dit is ook het verhaal, dat ik vertel als ik over je wil en durf te praten.
Weet je het nog? We waren samen een dagje op pad. Het was heerlijk weer en we gingen mijn auto wassen.. want dat ding zag er niet uit.

Na het lachen gieren brullen, de waterpret en ja.. ook een auto poetsen. Gingen we ook nog even de binnekant stoffen en stofzuigen. We waren toch goed bezig, zei jij. Jij stofzuigen ik aan het stoffen.
M’n ring kraste door het doekje en gaf een flinke kras op m’n dashboard en ik flipte. %$^& Ring af en verder! Jij lachte me uit.. kei hard uit haha.

I am here without you baby, but you are still with me in my dreams..

ring-zw

We stapte de auto in en ik besefte mij, dat ik mijn ring niet terug om gedaan had. Maar, nu wist ik ook niet waar hij wel was. Uitstappen, auto doorzoeken.. nergens te vinden. Buiten de auto dan? Zoeken zoeken.. jij onder mijn auto kijken. Maar nee, ook niet. Shit!

En wat ik toen deed.. had ik niet moeten doen. We stapte in de auto en reden hem een stukje naar achteren. Jij stapte als eerste uit, maar bleef stil. Ik stapte uit en zag mijn ring liggen.. plat gereden! Daar ging mijn cadeau! De Suzuki alto was echt te klein, de wasstraat ook, en jij.. wist nou niet of je moest lachen of mij moest troosten en kalmeren. Haha. Weet je het nog? Wat een actie!

Om dit verhaal had ik graag samen met jou gelachen. Ik mis je lieverd en ik hoop dat het goed met je gaat daar boven. Niet te baldadig zijn! :) <3

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s