BEAUTY | LIPS : My lipstick favorites

Start each day with your favorite lipstick and a beautiful smile..

Als ik iets ladylike vind.. is het wel lippenstift. Een mooie kleur op je lippen maakt echt vrouwelijk en chique. Je kunt je lippen hiermee een statement geven en je hoeft daarnaast dan naar mijn mening niet veel anders te dragen als wat mascara en een blushje..

Nou ben ik absoluut geen make – up pro. Ik vind het wel erg interessant en fascinerend. Zo nu en dan kijk ik wat tutorials en ook ben ik graag op de hoogte van de laatste trends.

lips03

Ik heb 4 favorieten en als ik lipstick draag zijn het deze leuke kleuren. Voor mij geen dure.. extreem lang houdende merk lipstick. Dat vind ik eerlijk gezegd zonde van mijn geld. Hierbij loop ik even de vier leuke kleuren af met mijn mening en advies.

My favorite pop of colors!

lips02

Gelukkig van de week naar de schoonheidsspecialist.. oeh haha

Ik ben gek op velle lippenstift/balsem! Vind het altijd erg leuk staan.. bij iedereen eigenlijk! Als je een opvallende kleur kiest die bij je past, kan het echt je look afmaken. The cherry on top.. ;)

Give a woman the right lipstick and she will conquer the world..

De eerste die je ziet is heb ik nog niet zo lang in mijn bezit , maar is nu al mijn nummer 1! Als eerste.. het matte effect vind ik top! Het is oranje/roze.. net even dat ‘springerige’ maar toch zacht. En zo voelt hij ook aan! Hij plakt niet en blijft redelijk lang zitten. Go Hema!

De zacht en glimmende rode lippenstift eronder is ook helemaal mooi. Niet te veel, maar zeker opvallend. Rode lippenstift is gewoon mooi! Kan er niet meer over zeggen, zo sexy en helemaal femme fatale. :)

Everything is possible with Sunshine and a little pink..

lips01

Dit zijn mijn twee favoriete op dit moment in de roze en neutrale categorie. Als eerst.. ook zo’n handig potloodje van de Hema. Hetzelfde zachte effect als de ander, alleen deze glimt. En hij glimt helemaal naar mijn zin! Dit was de kleur die ik zocht! Het brengt net even de kleur van een neutrale lip met shine shine shine! Perfect om dagelijks te dragen.

Ik moet dan ook bekennen, dat deze.. op dit moment mijn Dior lipgloss vervangt!

En als laatste.. een hele fijne lipstick van 2B, een vrij onbekend merk. Een hele speelse en aparte kleur is dit. Ik draag hem dan ook niet bij een drukke outfit. Ik laat deze kleur echt voor zichzelf spreken en heb hem dus vaak op bij een ‘all white’ outfit.

Put on some lipstick and live a little! xo

Wat is jullie favoriete kleur en product? Gebruiken jullie deze producten? Ik ben erg benieuwd!

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s