FASHION | FAREWELL MISS ETAM

Because i knew you.. i have been changed for good..

Ik.. als jonge volle vrouw, shop al jaaaaren bij de Miss Etam. Een groot deel van mijn kledingkast draagt dan ook het miss etam of promiss logo.

En eerlijk gezegd, wil ik dit zo houden!

Nee.. niet alleen ‘oudere’ dames halen daar hun kleding vandaan. Ik weet dat er echt nog mensen zijn die dit denken. Oh oh oh.. haha. Dit is echt zo niet het geval!

Je kunt je van jong tot oud, van slank tot vol.. helemaal naar je smaak, stijl en favoriete kleuren kleden met kleding en accessoires van deze brand. Wat nou oversizede lubber shirts en joggingsbroeken!

Van leuke blazers, jeans tot maat 52 (!).. of een leuke blouse, zelfs rokken en jurken ( mogen er wel wat meer zijn ;) ). Je komt gewoon helemaal hip en fashionable voor de dag.

Etam-stale

Ikzelf, heb een aantal jeans, rokken, blazers, en blouses van allebei de ‘brands’. Mijn voorkeur en meeste items zijn van Promiss. En! Een aantal items heb ik in de ‘outlet Miss Etam’ gescoord.. voor huul weinig! Top toch?

Alleen.. dit, dreigt zomaar afgelopen te zijn! Zo zonde!

Wat, eerlijk gezegd.. zijn er gewoon te weinig kleding brands en winkels die deze uitgebreide keuzes bieden voor de dames die een maatje meer nodig hebben.

Hierbij mijn laatste leuke aankopen.

image image

Satijnachtige antraciet grijze blouse normaal: € 34,99 nu € 7,99
Donkere jeans normaal: € 39,99 nu € 9,99
Olijfgroene luipaard comfy broek normaal: € 39,99 nu € 9,99

Bizar he!? Daar word je toch vrolijk van?

Ik hoop echt, dat dit niet het allerlaatste is en wens iedereen veel sterkte en succes binnen deze organisatie.

Brutaal:  Miss Etam helpt mij en duizenden andere volle dames om zich goed te voelen in hun kleding. Hierdoor.. ook wat beter in hun lijf. En ik zou dit zo veel meer benadrukken, in de winkels! :) Hiermee.. wil ik zeker niemand afvallen, het is maar een mening tenslotte.

liefshes-03

3 gedachtes over “FASHION | FAREWELL MISS ETAM

  1. Ja, Miss Etam moet blijven! Ik dacht vroeger ook altijd dat het een duffe winkel met vooral bloemetjes patronen en heeeeeeeele grote maten was. Maar ik shop er nu zelf ook graag en zie alle maten er hangen en dingen die nu in de mode zijn, en ja, ook wel wat bloemetjes patronen. Ik vind er heel vaak leuke kleren, en zou het zonde vinden als ze weg gaan

    Geliked door 1 persoon

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s