MUSIC | SONG OBSESSED : Rihanna | Fourfiveseconds

See all of my kindness, is taken for weakness..

Dat is alweer even geleden, maar daar is hij weer! Yeah! Mijn nieuwe obsessie.
De single van Rihanna en Kanye in samenwerking met Paul McCartney. Nou zal ik gelijk zeggen.. het heeft even geduurd, voordat ik deze voelde. Maar, jawel.. haha

Nou is er sowieso geen nummer van Rihanna, dat ik niet graag luister. Ik ben eigenlijk altijd wel fan geweest van haar.. en haar eigenzinnigheid en veelzijdigheid in muziek, i love it. Ik heb dan ook al haar cd’s. Kanye daarin tegen, vind ik wel oké. Zijn ego wil zijn muziek voor mij nogal overschilderen, het doe maar normaal dan doe je al gek genoeg idee? Het is maar een mening he people ;) en Paul McCartney, is niet helemaal van m’n tijd.. haha

Woke up an optimist. Sun was shinin’, I’m positive. Then I heard you was talkin’ trash. Hold me back, I’m ‘bout to spaz..

Ik ben dan ook weer even in mijn archiefje gedoken. En dan vooral de muziek van Rihanna weer gaan luisteren. Aangezien het bijna gebruikelijk is in mijn artikelen dat ik heel enthousiast een top 3, 5 of meer wil plaatsen. Ga ik dat dit keer ook doen!

Eigenlijk.. kan ik wel zeggen dat ik deels ben opgegroeid met muziek van haar. Ik denk.. dat ik ook wel een top 20 zou kunnen maken en misschien zelfs meer. Maar laten ik het bescheiden bij 3 houden van haar, naar mijn mening, beste samenwerkingen.

No one in the world knows me the way you know me and that’s why you will always have a spell on me..

1. Rihanna and Ne-yo / Hate how much i love you.

Als eerste een vrij oude song van Rihanna samen met Ne-yo. Gewoon een ‘feel good’ liefdes liedje. En een hele goede combinatie! :)

When you look at me.. the only memory is us kissing in the moonlight..

2. Rihanna and Shakira / Can’t remember to forget you.

Tja.. wat moet ik hier over zeggen. Vrouwelijk, sexy en de tekst sprak me op dat moment aan. Maar dit is zeker ook nu een nummer die mij nog niet is gaan vervelen.

If you want you can have it for the rest of your life..

3. Rihanna, Kanye West and Kid Cuddi / All of the lights

En als laatste, nog een samenwerking met Kanye. Echt een heerlijk nummer dit! Zeker 1 om niet te vergeten en af en toe weer even ‘af te stoffen’ en op te zetten.

Wat vinden jullie van deze single? En van de muziek van Rihanna?

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s