FASHION | OOTD : Clear baby blue

I never get tired of the blue sky..

Wat zijn we toch even lekker gemaakt met die paar mooie zonnige dagen! Ik kreeg ook gelijk weer de lichte kleuren outfit smaak te pakken. Dit keer, zacht blauw.

Deze kleur is eigenlijk nooit helemaal weg. Maar nu mag hij weer volop! Pastel tinten zijn tenslotte helemaal hot en daar hoort baby blauw ook bij! :) Ik heb niet zoveel licht blauwe kledingstukken kwam ik achter. Dit kan ik niet verklaren. Misschien ook voor mij tijd voor een nieuwe zacht blauw item.

White  Blue Street Fashion summer outfits womens fashion clothes style apparel clothing closet ideas handbag Love this Light blue coat i adore this dress

Formeel, basic, business.. heel je outfit of een statement item. Alles is mogelijk met deze leuke frisse trend. Zelf heb ik een gestreepte blouse. Deze heb ik al een tijdje en heeft ook een periode niet gepast. Dit is dus ook een recyclet kledingstuk.

In a gentle way.. you can shake the world..

image

– My outfit of the day..

Broek: Light denim / Bonprix, Blouse: white and blue strips / H&M, Shoes: ballerina’s / Nelsons

Ring: Chain / Buddha to buddha <3, Riem: zand suede / Promiss

Ik moet wel toegeven, dat ik dit nu wel weer wat meer durf aan te trekken sinds ik die paar kilo’tjes kwijt ben. Het is behoorlijk ‘curve hugging’ haha. Met een lichte jeans kan je wat mij betreft in het voorjaar en in de zomer niet veel verkeerd doen. Ze zijn goed te combineren en geven een outfit die frisse look. Trek deze.. naast een leuke witte broek of lichte chino zeker eens aan. :)

Dit keer ook weer een leuke lichte blauwe look voor jullie!

clearbabyblue

OUTFIT:

Jeans: Super skinny jeans, Vila
Blouse: Licht blauw gestreept, Vero moda
Suede jas: Baby blue, Vero moda
Schoenen: Ballerina’s, Sarenza


ACCESIORES:

Portemonnee: Anaconda, SLB by Loulou
Zonnebril: Erika sand, Ray ban
Ketting: Blue statement, Loavies

Mijn favoriete dit keer zijn de gave Ray ban zonnebril. Niet je typische ray ban, al zijn die ook altijd goed! En baal ik er nog steeds een beetje van, dan ik mijne verloren ben. Ook het suede jasje vind ik erg mooi. Of ikzelf deze niet eerder in een andere kleur zou aanschaffen.. yep ;).

Love this quote cards!

Bedankt voor het lezen en een fijn weekend iedereen!

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s