BEAUTY | HAIR : slicked back trend

He asked me, what’s your favorite position.. I said CEO. :)

Nieuw in m’n beauty categorie. Hier heb ik nog niet eerder over geschreven op ML, maar hier ben ik ook graag mee bezig! Kapsels en haar trends! Helemaal leuk..

Toen ik een klein meisje was, was haar styliste het eerste beroep wat ik in mijn gedachten had. Later word ik kapster!
Naast kapster, wilde ik onder anderen ook banketbakker, dolfijnen trainster en prinses in Disneyland worden.. het liep ff anders allemaal.. ;) lol

Anyway.. ik wil het vandaag hebben over de haar trend van nu. Waar ik na wat aarzelen toch een fan van ben geworden.

The slicked back hair look

Style Inspiration | Foxy Faux Hawk http://modellove.tumblr.com/image/51120195303  Ombre lips and slicked back hair. Photo by Anthea Simms You don't need much else on your person when you've got cheeks like that.
BRON/Pinterest

Het is wat gewaagd en kan je vrij streng over laten komen. Ik denk ook dat niet iedereen dit kan hebben.

In het begin zag ik het bij mezelf dus ook niet zo zitten. Heel je gezicht zo open en bloot. Maar.. probeer het eens! Het is namelijk, naast trendy ook erg makkelijk te doen.

slickedbackhair

Bij mij staat het ‘losse’ kapsel beter als strak naar achter in een lage staart of knot. Maar dat vind ik zelf persoonlijk. Ik draag mijn haar graag om de zoveel tijd uit mijn gezicht, dit omdat ik hoor bij de ‘haar friemel club’ haha. Als ik in gesprek ben, zakelijk of persoonlijk.. spreek ik of met handgebaren, heb ik een pen of potlood in mijn hand om te schetsen.. of zit ik aan mijn haar! Zo heeft iedereen een trekje, i guess..

Als ik een vrij formeel gesprek voer, zorg ik er meestal voor, dat mijn haar niet afleid. Het kan namelijk ook lijken op onzekerheid, als je zit te frunniken aan je haren. Herkenbaar? Haha.

Wat vinden jullie ervan? Dragen jullie deze haartrend al?

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s