INTERIOR | DIY : Creative wishlist 1

She designed a life she loves..

Na een paar dagen niet zo fanatiek te hebben kunnen bloggen als dat ik had willen doen. Hier weer eens een leuk interieur artikel. Toen ik voor het eerst iets plaatste op ML was dat een Do it yourself post. Tijd voor een nieuwe!

Dit keer.. een aantal leuke decoraties voor in huis, die ik, nog niet heb kunnen creëren. Maar zodra ik de kans krijg, zeker ga proberen te maken. Ik maak graag weer een leuke top 3.

nr. 1 / Jewellery Display
Al een tijdje, zit ik te bedenken hoe ik dit wil doen. Ik heb in mijn appartementje een extra klein kamertje. Deze is zo ingericht dat ik er kom om mij aan te kleden en om op te maken etc.. Een inloopkast idee, wat een luxe he!? haha.

Ik bezit best wat sieraden. Veel heb ik gekregen en ook de ekster die ik ben, heb door de jaren heen het 1 en ander aangeschaft. Sieraden zijn voor altijd, niet waar? :)

Maar.. hoe ben je er een beetje zuinig op? En zijn ze netjes en leuk opgeborgen?

Ik kwam de volgende DIY ideeën tegen op Pinterest.

Necklace & Bracelet Holder Drawer divider hung on the wall. Such a good idea

Dit zijn mijn 2 favoriete waar ik nog niet zo goed tussen kan kiezen. Ook wil ik met de kleur wit werken of eens ‘gek’ doen en er mint groen bij gaan gebruiken. Welke vinden jullie het leukst?

nr. 2 / Fun with vases
Hier heb ik wel eens een klein beetje mee geëxperimenteerd tijdens een opdracht. Maar zelf heb ik het nog niet in huis. Terwijl ik het zo ontzettend gaaf vind! Er zelfs aan gedacht heb om series te ontwerpen voor Love 4 Style en uit te brengen in een online shop!

Wat niet is, kan nog komen! :)

DIY Project: Painted Vases | Style Me Pretty use a hot glue gun and spray paint when dry, great for mason jars or tomato sauce jars that you would normally throw out!

Zo tof. Het kan echt overal mee eigenlijk! Vooral de mat zwarte zijn toch helemaal chic? Ik heb al een aantal spulletjes kunnen verzamelen, waar ik mee aan de slag wil. Love! Wat vinden jullie? Zouden jullie dit in huis halen? :)

nr. 3 / Paintings
Een tijdje geleden, heb ik 2 doeken aangeschaft. Ik barsten van de ideeën en het leek mij helemaal het einde om in het schilderen even alles mijn creativiteit in te zetten. Ik ben er alleen nog niet aan begonnen.

De behoefte om even met een kwast in de hand of iets in die richting te kunnen opereren.. heb ik niet altijd. Maar kan ik er wel helemaal m’n ei in kwijt.

Cute canvas [wooden letters glued to canvas and painted. so easy to make.]

Dit zijn toch wel weer 2 erg leuke ideeën om te doen met de 2 doeken, die nu staan te verstoffen. Opnieuw iets, waar ik dus nog een middagje zoet mee kan zijn. Leuk!

Wat vinden jullie van mijn top 3 DIY ideetjes waar ik mee aan de slag wil gaan.

Hebben jullie zelf dingen gemaakt in huis? Ik hoor en zie het graag!

liefshes-03

Een gedachte over “INTERIOR | DIY : Creative wishlist 1

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s