FASHION | RECYCLE YOUR CLOTHES 1

We only have one body, love the one you are in..

Begin deze week zette ik een foto online in het artikel over zelf vertrouwen. Het koraal/zalm achtige gekleurde ‘jurkje’ dat ik draag op die foto (links, ik draag hem op die foto als top.. met jeans). Had ik besteld voor de bruiloft van mijn beste vrienden. Hij was als alleen.. uuh duidelijk te klein. Dus dat werd uiteindelijk een andere Jurk. :)

Ik was toen al zo gek op die kleur, en opnieuw eigenwijs met terug sturen.

Ik was nieuwsgierig geworden, aangezien mijn grijze denim  jeans ook weer past. Ik ben aardig wat kilo’s weer kwijt. En dat is toch.. ondanks alles wel erg fijn natuurlijk. Hierdoor ben ik op het idee gekomen op RECYCLE YOUR CLOTHES te introduceren op mijn blog. Om even af te wisselen met mijn dagelijkse looks op vrijdag.

Er hangen veel kledingstukken in mijn kast, die niet recent zijn of niet meer past(te). Ik schaf eigenlijk graag veel tijdloze kledingstukken aan, met zo nu een dan een opvallend of sprekend item. Even iets in een leuke print of vrolijke kleur.

clothesrecycling-01

Ik was toch wel wat verlegen.. kooooort! haha

Ik mag het nu een echt een jurkje noemen. En jeetje.. wat kan ik wel een kleurtje gebruiken! ( Hello ther casper.. haha) Ik ben niet echt een legging dragend dametje, dus of hij deze zomer voorbij gaat komen, who knows..

Color musthaves..

coral-ryc

Horloge: MyJewellery
T-shirt: Ivyfashion
Armband: de Bijenkorf
Jurk: Zalando

Ik moet ook hier natuurlijk wel even een paar leuke items bij vinden! Kon het niet laten hoor. Zoals in mijn OOTD blogs, is alles te koop online. Klik op de namen en je kunt het beter bekijken en bestellen. Dit jurkje lijkt erg op het jurkje dat ik draag!

Om even bij dezelfde foto dag te blijven.
We hadden er echt een hele dag voor uitgetrokken, alle 3 vinden we foto’s maken erg leuk! En hier hoorde ook andere outfits bij. :)

image

I loved myself then and i love myself now! Be you x

Wat een leuke rok is dit! Vorige jaar was ik aan het winkelen en op zoek naar een sprekende ‘maxi skirt’. Ik kon nog niet echt iets vinden, totdat m’n zus met deze rok kwam. Gewaagd, maar helemaal leuk! Helemaal wat voor mij. Deze komt dus deze zomer ook zeker weer voorbij!

flowers-ryc

Horloge: Voucher vandaag (!)
Blouse: Fashionize.nl
Sjaal: Street one
Jurk: Smashed Lemon

Dat verdient een bloemetje! Haha. Dit bedoel ik met een statement kledingstuk of accessoire!

De jurk vindt ik erg gaaf en komt het dichtste bij mijn rok. Daarnaast, is met een basic outfit zo’n horloge natuurlijk helemaal leuk! Deze kwam ik tegen voor zo goed als gratis bij Vouchervandaag.

Weer een frisse nieuwe blogpost! Bedankt voor het lezen en ik hoor graag wat jullie ervan vinden.

liefshes-03

3 gedachtes over “FASHION | RECYCLE YOUR CLOTHES 1

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s