LIFESTYLE | CHRISTMAS : Wishlist ’16

Make it a December to remember!

Bij kerst horen bij ons ook wat cadeautjes! Ook dit jaar heb ik weer wat leuke dingen op mijn wensenlijstje kunnen zetten voor ‘ underneath the christmas tree ‘.

Vorig jaar schreef ik een wensenlijstje voor op het blog. Dit was niet alleen handig ;) maar ook erg leuk om te doen. Daarom dit jaar een herhaling!

Zoals ieder jaar, wens ik als allereerste al mijn dierbare veel liefde, geluk en gezondheid toe! Dat is toch het belangrijkste. Het heeft vorig jaar helaas niet echt geholpen. 1 van mijn aller dierbaarste heeft mijn wens niet kunnen benutten, mijn lieve vader.. en dat maakt deze kerst toch wel anders en een beetje dubbel voor mij. Ik zal hier ongetwijfeld wel eens wat meer over loslaten in een persoonlijk blog.

missyoudaddy-holidays

Maar voor nu.. ga ik het hebben over de leuke dingen van feestdagen. Elkaar verrassen en trakteren op leuke presentjes, lekker eten en genieten van alles wat je om je heen hebt! De lichtjes.. de gezelligheid.. dat is kerst! En.. zeg nou zelf, het leven is toch te kort om niet te genieten? Deze dagen net even wat extra.. :)

MY WISHLIST

wishlist2016

VEREN AGENDA AT HEMA | Vorig jaar vroeg ik en kreeg ik de Ariadne at home agenda! Super gaaf.. vooral de inspiratie foto’s en het kunnen schrijven van lijstjes. Ik ben nogal van de lijstjes en planningen, dus dat was ideaal! Nadeeltje.. hij was; waaaay too big! haha. Daarom dit jaar een wat kleinere! De agenda’s van de HEMA vindt ik praktisch en goed ingedeeld en hebben ook nog eens een leuk prijsje!

GROENE KAARSEN | Het is menig mens niet ontgaan dat vanaf volgend jaar mijn woonplaats gaat veranderen. Ik mag samen met de liefste man een huisje gaan delen en een toekomst gaan opbouwen! Yes! :) Een belangrijke kleur in onze woonkamer wordt groen. Bij de kwantum hebben ze precies de kleur kaarsen die ons huisje gaan sieren!

onshuisje-01

& TEKEN HUISJE | Ook gevonden bij de kwantum en een erg leuk styling detail bij onze wandletters! Erg tof om op een plankje neer te zetten! Gimmeee! Haha

KANTEN CHOKER KETTING | Ik vind het zo’n leuke trend! De chokers! Zelf draag ik regelmatig een klein zilver kettinkje, een zwart bandje of gewoon simpel.. een schoenveter. Maar toen ik deze zag hangen bij The Stone werd ik extra verliefd! Hoe leuk!?

GEURSTOKJES BOLSIUS | Hij heeft een leuk prijsje, er is veel keus in geuren en hij gaat ook nog eens goed lang mee. De geur orchidee vindt ik erg lekker!

Review : YSL Black Opium:

PARFUM BLACK OPIUM | Deze ‘pittige’ parfum van Yves Saint Lauren kreeg ik als monstertje bij mij ici paris cadeaubon deze Sinterklaas. En ja.. je raadt het al, ik kan hem niet weerstaan! De bijzondere combinatie van bloemen, vanille en.. de geur van koffie (ja koffie!) zorgen voor een bijzondere aroma! And i like it.. a lot!

ESSIE GOOD TO GO | DE ideale topcoat! Ik kan er niets anders van maken. Mijn nagels zijn zo goed als altijd in kleur en Essie is dan ook 1 van mijn favoriete merken. De good to go topcoat is de perfecte afwerking.. hierdoor blijft de lak langer netjes zitten én door het na je kleur aan te brengen is het binnen 5 minuten droog. Musthave!

Genoeg te wensen zoals jullie zien! Haha.. hoe is het met jullie wensenlijstje?

liefshes-03

2 gedachtes over “LIFESTYLE | CHRISTMAS : Wishlist ’16

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s