INTERIOR | CHRISTMAS : Tree Decorations DIY

May your days be merry and bright..

Sinterklaas is weer vertrokken en ‘the most wonderful time of the year‘ staat weer voor de deur, Kerstmis. Dit betekent niet alleen veel lichtjes, cadeaus en liefde.. maar ook extra knutselen en freubelen! Maar wat dan precies?

Vorig jaar schreef ik een lifestyle artikel waarin mijn kerstboom en de decoratie in deze boom aan bod zijn gekomen. Ik vertelde onder anderen hoe leuk ik het vind om goedkope decoratie te vinden of zelf de creëren. Lekker eigenzinnig en origineel!

De decoratie in de boom dit jaar is hetzelfde als vorig jaar. De styling in mijn interieur is ook nog in deze kleuren en materialen.. kortom.. ik had een koopje dit jaar! ;)

mirrorpic_2016128155549371

Ja.. een kunstboom, scheelt stofzuigen haha. Hebben jullie wel een echte?

Ik heb dit jaar iets extra’s aan mijn boom mogen toevoegen. 4 cadeaus die mijn vriend en ik hebben gekregen voor Sinterklaas. Witte handgemaakte kerst engeltjes, ontworpen door mijn schoonzus.

Zij maakt erg leuke woondecoratie en ook sieraden en accessoires. Deze verkoopt ze, naast mooie tweedehands kleding in een leuk winkeltje in Vlaardingen. Als je hier in de buurt bent, schroom dan zeker niet en loop even bij Annelou naar binnen! :)

DIY IDEAS

Easy DIY Ornaments from Nature's Supplies:  This homemade Snowball Christmas Tree ornament is easy and fun for everyone to make.  When our kids were young, every year we would try to make at least one new Christmas tree ornament.   Making homemade Christmas tree ornaments is a good way at a...: Linen star ornaments:

Naast de ideeën die ik zelf heb toegepast, kwam ik hele leuke DIY kerstdecoratie tegen voor in de boom! Deze wil ik graag met jullie delen. Niet al te moeilijk om te maken en voor een leuk prijsje! Wat wil je nog meer.. :)

HOUTEN STERREN | Verzamel simpel weg wat kleine stokjes buiten en bindt ze aan elkaar met touw. Het touw zou je ook kunnen vervangen voor een dun lint.. met glitters bijvoorbeeld, doe eens gek!

ZACHTE BOLLETJES | Ook de tweede vondst, een variatie op de doorsnee kerstbal, is niet moeilijk om te maken. In alle kleuren. Met wol.. lijm en kleine ballonnen kun je deze sierlijke kerstballen in elkaar freubelen!

JUTE STERREN | Zelf heb ik een slinger/strook voor in mijn kerstboom gemaakt van een kapotte zak van de Sint. Kortom van Jute. Je kunt er dus net als mij voor kiezen om dit te doen, of ga even langs een stoffenkraam op de markt. Daar vindt je bijna altijd wel een rol met de ‘postzakken’ stof. Zeker als je handig bent met de naaimachine, is dit zo gepiept!

Have Yourself a Merry Little Christmas - Vintage Poster style Wood Sign:

Kortom.. naast de kerststukken maken, zijn je eigen creaties voor in de kerstboom knutselen en nog veel meer leuke statements voor in je interieur creëren een leuke activiteit!

Have fun!

liefshes-03

Bewaren

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s