INTERIOR | WINACTIE : Hangmat NL

Sometimes the most productive thing you can do is relax..

Niet alleen Sinterklaas en de Kerstman mogen een cadeau weggeven. Ook ik mag in de maand December iemand blij maken! Lees nu hoe je kans maakt op het winnen van een hangstoel of hangmat!

De hangmat of hangstoel.. heerlijk om in te relaxen in de tuin of op het balkon. Maar dit is ook een grote trend voor in je interieur! Woonkamer, slaapkamer, in de serre en ook erg leuk in een kinderkamer. Het kan echt allemaal!

winactie-hangmatnl2016-01

Al even geleden kwam deze gave giveaway op mijn pad en nu ga ik hem dan ein-de-lijk vergeven! Dehangmat.nl verkoopt verschillende hangmatten.. , stoelen en andere toebehoren van het merk Tropilex.

Kies jij voor de hangstoel? Of voor de hangmat? Win 1 van deze 2 items in mooie neutrale kleur!

summer nook: KindredVintage Co. Summer Tour:  hammock chair -- the perfect summer oasis for readers:

HANGSTOEL | Ik heb gekozen voor de neutraal gekleurde hangstoel Trinidad, een ruime en comfortabele stoel. Heerlijk om in weg te dromen met een goed boek, bijkomen van een lange dag of wiegend met je kleine tijdens het slaapverhaaltje.

Tips: Wil je deze mooie neutrale stoel net even dat extra’s geven? 1 | Kies er dan voor om de houten balk te voorzien van beits of om hem een toffe kleur te verven! 2 | Geef hem strepen, stippen, kruisjes, bloemen.. wat je maar wilt. Ga aan de slag met textielverf! :)

Hammocks & Summer breezes at Sukha Amsterdam - Vosgesparis: Heerlijk om in te ontspannen! Haken ophangen en de doek kun je makkelijk afnemen als je er even geen ruimte voor hebt.: Romantic Garden Hammock #backyard #home:

HANGMAT | Net als de stoel ook de hangmat in een neutrale kleur. Grenada is een mooie en trendy hangmat. Ook hierin even kun je natuurlijk heerlijk even uitrusten, luieren.. of zonnen in de zomer.  En hoe leuk is een hangmat voor de kids in hun kamer?

Tips: 1 | Ook hier met textielverf een eigen zinnige draai aan de hangstoel geven is zeker een optie. Als is hij gewoon neutraal vind ik, echt het mooiste! 2 | Versier hem bijvoorbeeld met veren, kralen, andere stof of lint en een leuk kussen!

Wat moet je doen?

  • Vertel mij of je de hangstoel of hangmat wilt winnen en waar deze een plek zal krijgen.
  • Stel een vriend of vriendin op de hoogte die ook een kans verdient om te winnen.
  • Volg Mesmerizing Love op Instragram of Facebook + like dit blogbericht.

Ik ben erg benieuwd en wens iedereen veel succes!

liefshes-03

Deelnemen aan deze winactie kan tot zondag 11 december. Maandag 12 december wordt de winnaar bekent gemaakt en op de hoogte gesteld!

Een gedachte over “INTERIOR | WINACTIE : Hangmat NL

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s