FASHION | 3 Winter Favorites : Zalando Edition

The joy of dressing is an art!

Wat is het toch een fijn gevoel als er van die leuke uitdagingen op je pad komen. Zo werd ik benaderd door Zalando om mee te doen aan de Style and Creative content icon competitie. En dit wil ik niet aan mij voorbij laten gaan! Let’s do this!

Zalando doet mij regelmatig inspireren en komt zo nu en dan voorbij in mijn GET MY LOOK artikelen. Dit maakt het creëren van een nieuwe post met deze grote en bekende onlineshop in de hoofdrol extra leuk. Kijk en lees vandaag meer over mijn favoriete kledingstukken die ik deze winter regelmatig zal aantrekken!

zalandolook-102016

MY OOTD | Biker jack : H&M | Sweater : Zizzi | Tanktop : HEMA | Grey denim : MEXX | Bootschoenen : Topshop

TOFFE DENIM

In het voorjaar schreef ik over mijn vier favoriete kledingstukken voor het lente en zomer seizoen. Hier vertelde ik onder anderen over mijn fascinatie voor de gescheurde jeans, hoe meer destressed hoe toffer. Nou kun je dit misschien voor de winter te koud vinden, maar de trend blijft. En.. er zijn genoeg varianten waarbij je niet deels in je blote benen loopt. Ik draag op de foto’s mijn laatste nieuwe aanwinst van mexx. Ook zijn de denim jackets plus de blouses en overhemden een absolute musthave!

zalando-102016-denim

Skinny jeans : ONLY | Denim bomberjack : Noisy May | Denim blouse : S’Oliver | High skinny jeans black : G-STAR |

STOER LEER

Al een paar jaar is een leren jack niet meer weg te denken uit de fashion scene. En ook deze winter kan hij zeker weer uit de kast gehaald worden. Combineer hem met een grote grove sjaal of poncho en ook voor de koude Hollandse dagen blijft hij geschikt. Laatst heb ik mijn te grote leren jasje eindelijk kunnen vervangen voor een nieuwe, een echt stoer bikerjack! LOVE! Oh! en.. Vergeet ook de lederlook legging of broek niet!

zalando-102016-leer

Mini rok : ONLY | Imitatie leren jack : ONLY | Imitatie leren jas : Vero Moda | Lederlook legging : Noisy may |

ROMANTISCH KANT

1 van de grootste trends voor de winter, kanten details! Op de foto’s draag ik dit niet, maar er gaat geen week voorbij dat ik geen kanten kledingstuk draag. Iets wat voor mij een gewoonte is om in mijn kledingkast te hebben hangen. Leuk voor een chique avondje uit, voor de feestdagen die alweer heel dichtbij aan het komen zijn of gewoon omdat je van deze sexy, vrouwelijke en romantische look houdt.

zalando-102016-kant

Korte jurk : Miss Etam | Blouse : ONLY | Bomberjack : Vero Moda | Korte jurk : Glamorous |

Worden jullie ook blij van deze mode musthaves? Zit er iets bij voor je? Door op de merk links te klikken kom je terecht op het gewenste kledingstuk en kun je het aanschaffen bij Zalando. En uiteraard nog veel meer! ;)

Have fun shopping!

liefshes-03

Een gedachte over “FASHION | 3 Winter Favorites : Zalando Edition

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s