FASHION | 4 Spring favorites

Spring is nature’s way to say, let’s party!

Het is lente! Dat betekent, als het goed is, meer zon en minder kleding! Hoeveel ik ook van kleding hou, less blijft toch more. Er zijn weer veel verschillende trends en looks voor dit seizoen en ik deel vandaag graag 4 van mijn favoriete!

Vooral het dragen van sjaals ben ik echt wel een beetje zat.. haha, wat jullie?

Lekker je flatjes of sneakers aan en zonder jas de deur uit. Genieten van het zonnetje en niet omwaaien of verregenen. Ik kan echt niet wachten. Gelukkig is de lente er en krijgt alles weer langzaam kleur.

DIY "Hello Spring" Sign:

Mijn mode brein denkt dan gelijk na over wat te dragen nu de truien, vesten, sjaals, winterjassen.. mutsen, bontjassen haha.. weer fijn de kast in mogen! Toedeloe! Alle modehuizen, merken en bloggen staan vol met de nieuwe voorjaarstrends en ook ik deel graag mijn 4 favoriete looks en outfits met jullie! :)

TU TU

Dots + tulle:  Plus Size Fashion: Style Chic 360: girly pastel blue skirt... Lovely lovely... Wish I had a place to wear it.:

We kennen ze van de ballerina’s en het is wat gewaagd, maar wat mij betreft zie ik iedereen dit voorjaar in een tulle rok! Vrouwelijk, zacht, lief, met van alles te combineren.. ik word er gewoon vrolijk van. Ze kunnen kort en zelf als maxi rok, maar het leukste zijn ze toch wel tot aan de knie. Als je het aandurft.. zeg ik doen!

CROP TOP

TRAVEL: TORONTO STAYCATION Aritzia Crop Top & Skirt:  #street #style crop top @wachabuy:  summer outfit goals:

Dit vind ik echt zo tof! De top waarbij je een beetje buik laat zien. Maar of ik het aan durf.. weet ik eerlijk gezegd nog niet. Ik heb dan ook geen crop top in bezit. En toch.. zoals je ziet kan je het op zoveel manieren dragen en staat het volle dames ook prachtig! Draag hem chique, basic.. met je koker rok, of de tulle rook van zo net. Of trek er een gave ‘high waist’ broek bij aan.. Hoe hij ook gedragen wordt, deze trend heeft mijn hartje gestolen. :)

RIPPED JEANS

MINIMAL + CLASSIC: White top - distressed denim jeans and slip on footbed sandals: Street Style Spotlight: 25 Ways To Wear Boyfriend Jeans:

Hij is al vaker voorbij gekomen, de jeans met scheuren en gaten. Ik heb zelf mijn jeans voorzien van scheuren, hoe je dit kan doen lees je hier. Ik kan wel zeggen.. dat hij niet meer weg te denken is, own minstens 1 paar en je bent klaar voor dit voorjaar! Yeah!

JUMPSUITS

╰☆╮Boho chic bohemian boho style hippy hippie chic bohème vibe gypsy fashion indie folk the 70s . ╰☆╮ Bronz Jumpsuit - SABO SKIRT -:  http://luziehtan.de/wp-content/uploads/2015/12/02-Lu-zieht-an.jpg - klik om te vergroten:  I know this isnt the most classy thing. I'd love to wear an all white jump suit for my reception.:

Dit gave kledingstuk zie je al wat jaren weer voorbij komen. En.. het blijft ook dit keer weer een kledingstuk dat helemaal mag deze lente en zomer! Wat ik met de afbeeldingen ook wilde laten zien is, dat het een kledingstuk is die je heerlijk aan kunt naar een dagje strand of op een terrasje, maar ook heel goed kan als zakelijke look of draag hem tijdens een chique avondje uit. Jumpsuit joy! ;)

Dus kom maar op hoor mooiere, zonnige en zachte dagen. Vinden jullie ook niet!?

liefshes-03


*Super bron | Pinterest.com

9 gedachtes over “FASHION | 4 Spring favorites

  1. K vind die croptops ook zo mooi! Maar niet voor mij weggelegd.. net als Tutu’s daar voel ik me dan toch niet goed genoeg bij… Maar mooi vind ik het zeker! En Jumpsuits… je weet hett.. daar gaat mijn hartje sowieso sneller van kloppen!!

    Geliked door 1 persoon

      1. Haha ik ga ff speuren.. snap er niks van :P en lief! Misschien nu wel, maar of ik het durf!? Laatste croptop was toen ik 10 was en solid harmony ging playbacken.. lol

        Like

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s