LIFESTYLE | PURCHASES : Week 13

Shortest horror story ever : Sold out..

Er gaat geen week voorbij, dat je helemaal niets aanschaft. Dat is nou eenmaal waar. Maar wat schaf jij aan naast je wekelijkse boodschappen? Ik het volgende.. 

Is het zonnige weekendje iedereen een beetje bevallen? Ik vind het in ieder geval erg fijn!

Het lijkt mij een grappig idee om te dit eens te delen. Ik heb er eerlijk gezegd zelfs wel eens een handje van om iiiiets teveel losse aankopen te doen naast het hoog nodige.

To shop or not to shop? What a very silly question.:

Ook hierin.. is mijn gedrag veranderd, als je het niet hebt kan je niet uitgeven. En! Het is ook regelmatig gewoon niet nodig. Door hier voor jezelf wat regeltjes aan te geven.. het gewoon meer tegen jezelf te zeggen en het misschien op zo een manier als deze bij te houden.. bespaar je centjes! Dat is nooit verkeerd toch? :)

WEEK 13

Deze week deed ik een troost aankoop, shopte ik in de uber sale voor een paar (kleinere) shirts en deed ik ongebruikelijke extra boodschappen in de supermarkt..

purchases13

ZILVEREN STERREN OORBELLEN

Ze zijn al eens te zien geweest in een mode artikel en dus al sinds vorig jaar.. wil ik deze aanschaffen. Dit was er nog maar niet van gekomen en het was voor het moment even de juiste troost. Ze zijn erg klein, zoals te zien.. maar helemaal perfect!

BASIC T-SHIRTS

Ik was een beetje aan het rond zoeken online.. voornamelijk naar een cadeautje voor één van mijn vriendinnen, maar ook voor wat nieuwe t-shirts. Wat basic shirts zijn nooit verkeerd en ik zwem in meer als de helft van die ik nu in mijn bezit heb, haha. De Hema had wat ik zocht! En zo in de sale dat ik voor 4 euro, 2 shirts rijker ben!

purchases13-2016

NIEUW NOTITIEDOEK

Ook hier kon de Hema mij aan helpen. Hij stond op het lijstje, zodat ik mijn gedachten op papier kan zetten. Ik werk graag met notities en heb dan ook overal wel een boekje of bloknoot voor.. werk, blog, huishouden, dagboek.. En hoe leuk is deze zwarte met koperen natuur ornamenten.. en maar 2 euro. Plaats in winkelmandje.. ;)

HOEST MARATHON

Als het weer verandert.. krijg ik altijd even een flinke griep en verkoudheid voor mijn kiezen. Deze duurt normaal zo’n 4 dagen en ik ben wel weer in vorm. Dit keer niet echt. En vooral het hoesten werd eerder erger als minder.. Daarom mocht ik deze week wat items aan mijn karretje in de supermarkt toevoegen, die gelukkig normaal fijn in de schappen blijven liggen.

Herkennen jullie het? En wat is jou laatste aankoop eigenlijk geweest? Fijne dag en bedankt voor het lezen!

liefshes-03

 

 

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s