INTERIOR | LOVE 4 STYLE : Rich & Rustic

If you always walk on your toes, you can never leave permanent footsteps..

Het is weer tijd voor interieur op maandag! De laatste tijd heb ik verschillende locaties mogen bezoeken waar een stoere, robuuste en rustieke uitstraling van toepassing was. Deze inspiratie ga ik vandaag gebruiken in dit artikel.

Grote, grove, robuuste en rustieke interieurs zijn geweldig! De materialen en de statements die je kunt toepassen zijn heel erg variabel. Alleen is er wel ruimte voor nodig, vind ik.

Als er gesproken wordt over deze interieur stijl, denk ik gelijk aan grote poten onder de tafel, grove houtsoorten, natuurlijke materialen en kleuren gecombineerd met rijke en grote woon accessoires. Het is een stoere stijl, die dus ook goed in de smaak valt bij de mannen.

Tafel op wieltjes. Deze robuuste tafel is klein van formaat maar super handig door zijn wieltjes.:  It was an old railroad depot When you look at this beautiful brick building, you have difficulty to believe that it could be once used for a different life than a nice family country house. This is Carolina Peuriot Bouché, of the architecture and interior design studio Prágmata that was responsible for giving it a soul between a New York loft and a Creole ranch.:  Dining room:

Na meerdere artikelen in mijn eigen, vrouwelijke interieur stijl. Vind ik het nu ook wel eens erg leuk om meer de stoere kant op te gaan.

Deze stijl is rijk aan materialen en rijk aan uitstraling. Wat ik ook graag met deze afbeeldingen wil laten zien is, dat het ook echt wel zacht, chique en vrouwelijk kan. Het is een interieur die bij mannen en vrouwen in de smaak kan vallen en dus een goede compromis kan zijn!

richrustic

FURNITURE

Fauteuil: Pellini, antraciet | Riviera Maison
Vloerlamp: Metro | Woonexpress
Bijzettafel: Rolf Benz | Eijerkamp
Hanglamp: Stockholm | Eijerkamp
Bijzettafel: Rilland | Woonexpress

ACCESSOIRES

Vloerkleed: Riviera Maison | VT Wonen
Spiegel: Houten puzzel | Rofra Home
Sierkussen: Zusss, rib | Eijerkamp
Opbergkisten: Parel | Woonexpress
Kandelaar: Zwart, glas | VT Wonen

Warm, rijk, rustiek.. ik heb gekozen voor neutrale kleuren en hout. En ben vooral weg van de fauteuil , het vloerkleed en de staande lamp. Zo gaaf! Ik zou ze zo aanschaffen of zeker aanbevelen. :) Ook ben ik dit keer veel originele items tegen gekomen. Het eigenzinnige tafeltje van Rolf Benz, het stoere kussen van het leuke merk Zusss en de spiegel.. een puzzel van houtstukjes, een echte eyecather!

Wat vinden jullie ervan? Fijne dag!

liefshes-03

Een gedachte over “INTERIOR | LOVE 4 STYLE : Rich & Rustic

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s