PERSONAL | My 4 Ambitions

I survived because the fire in side me burned brighter then the fire around me..

We hebben vaak allemaal wel verschillende ambities of bezigheden die we graag uitvoeren en beheersen. Dit kan in het zakelijk wereldje zijn of als hobby. Vandaag deel ik 4 van mijn ambities en droomberoepen.

Dat ik een creatief mens ben, is iets wat niet onopgemerkt kan blijven. Het is voor mij één van mijn sterke persoonlijke eigenschappen. Daarom is het belangrijk om dit zo goed mogelijk te benutten in dit leventje.

creative-869200_960_720

Als je werkzaamheden mag uitvoeren die dicht bij je hart liggen, heeft dit de grootste kans van slagen en brengt je werk, je naast je privé leven, extra geluk. En.. dat willen we natuurlijk eigenlijk allemaal wel, toch? Naast parttime actief te zijn met interieur styling, werk ik het liefst in een sociale omgeving. Hier komt een ander deel van mijn persoonlijkheid dan weer goed van pas, het kletsen, coachen en adviseren.

4 beroepen en bezigheden, waar mijn veelzijdige hartje sneller van gaat kloppen. Beroepen en bezigheden die mij dus persoonlijk geluk geven en misschien in de toekomst nog wel worden opgepakt of worden uitgevoerd. :)

MIJN 4 AMBITIES

Auteur

Dat ik van schrijven hou en er steeds meer mijn draai in kan vinden, dat is gebleken. Als kind schreef ik al graag verhaaltjes en sinds ik hier op het blog dagelijks mijn gekwebbel kan uiten, is schrijven nog belangrijker voor mij geworden. Ik wil dan ook graag een boek, of meerdere boeken uitbrengen. Een droom die te verwezenlijken is, wie weet! :)

Imago Coach

Een ambitie en kunde die ik voor een deel al wel eens mag toepassen, coachen. Ik heb mij hier de afgelopen jaren veel mee bezig gehouden, maar dan voornamelijk om op mijn eigen te kunnen toepassen. Je hebt regelmatig een vertekend beeld van jezelf. Een imago coach helpt je om het beste uit jezelf te halen en je te kunnen presenteren met kracht en zelfverzekerdheid.

beyouQuote

Fashion Stylist

Mode en ik, zijn eigenlijk niet te breken, haha. Deze ambitie draag ik al vanaf mijn jeugd met mij mee. Ik kon dan ook op 16 jarige leeftijd moeilijk kiezen tussen een mode opleiding of een interieur opleiding. Dat ik mijn diploma’s gehaald heb als interieur styliste, wil niet zeggen dat ik niet de mode in zou willen. Juist wel! De combinatie van de 2 is voor mij perfect en daarom vind ik het ook erg leuk, dat ik op ML mijn mode hart kan luchten.

Webdesigner & Online Marketeer

Ik voel mij “thuis” in het online wereldje. Dat is dan ook de reden geweest om te gaan schrijven op een lifestyle blog. Naast dat ik in het verleden met mijn zusje en vriendinnetje al lay-outs deed ontwerpen voor bijvoorbeeld cu2. Is het creëren van websites en mooie lay-outs en het promoten online, iets wat ook echt in mijn straatje past.

Uit de ambities is gelijk wel op te merken hoe ik ze al deels kan benutten door hier te schrijven. Een combinatie van creatief zijn en adviseren, maakt mij dus het sterkst en het gelukkigst. Hoe zit dat bij jullie?

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s