INTERIOR | My 4 favorite Styles

I don’t design interiors, i design dreams..

In april schreef ik een artikel waarin ik vertelde over mijn 4 favoriete interieur trends van dit moment. Vandaag deel ik mijn 4 favoriete interieur stijlen!

Klassiek, modern, landelijk, industrieel.. er zijn een hoop stijlen waaruit je kunt kiezen als je begint met het inrichten van je huis. Maar wat is jou stijl precies? Wat vindt je nou echt mooi en zou je dit dan toepassen, volledig? of deels?

1 van mijn taken als interieur styliste is met de klant ontdekken wat zijn of haar stijl is. Een erg leuk proces als je het mij vraagt. :)

Mijn persoonlijke stijlen, zijn behoorlijk gevarieerd. In mijn eigen interieur mix en experimenteer ik graag. Chique en super vrouwelijk is wat bij mij past, maar ik ben ook een grote fan van robuuste, grove en natuurlijk materialen. Romantisch, landelijk, robuust en een vleugje modern. En ja, dit is zeker te combineren!

Ik laat je nu 4 stijlen zien, met korte omschrijving, waar ik mij zeker in thuis zou voelen. Ook zijn deze interieur stijlen, waar ik graag advies in bied.

INDUSTRIAL NATURE

HEKTAR lamp | Deze pin repinnen we om jullie te inspireren. #IKEArepint #IKEA #hanglamp #plafondlamp #landelijk # landelijk wonen #verlichting #woonkamer: White sofa / Scandinavian interior / living room / fairy lights:  Dreamy Industrial Open Air Living | Paulina Arcklin for HKLIVING | | { Home Couture /// #swing:

Licht, simpel, groot, natuurlijk en grof.

Zijn de woorden die passen bij dit interieur stijltje waar ik weg van ben. Het eerste waar ik aan denk bij deze stijl is, dat ik het graag zou willen toepassen op kantoor. Niet, dat ik een kantoor heb nu, maar ooit. Haha.

Een lichte omgeving invullen met sprekende, grote en natuurlijke meubels en accessoires geeft een speels en uitnodigend effect.

CLASSIC DREAMER

light and bright:  10 dormitorios de ensueño · ElMueble.com · Dormitorios:  ;:

Zacht, romantisch, klassiek, vintage en vrouwelijk.

Het stijltje dat op dit moment het beste bij mij en mijn huisje past. Klassieke en vrouwelijke details vind ik meer dan leuk! Ook het lieve en romantische komt heel zacht en zoet over en daar hou ik ook wel van! Super feminine it is!

Deze stijl toepassen, zorgt voor een klassieke en ergens sprookjesachtige uitstraling. Naar mijn mening is het daarnaast ook tijdloos en altijd sfeervol. :)

SWEET COTTAGE

Neutrals:  Ceiling ...entire room:  ☆:

Sfeer, warm, knus, natuurlijk en vredig.

Een echte romanticus en een knuffel beertje.. dat ben ik. En ook daarom pas deze inrichtingsstijl zeker bij mij. Het valt ook bij de mannen regelmatig in de smaak, omdat het gezelligheid uitstraalt. Dus dat ik ook een goede plus.

Kies voor hout en zachte materialen en vachten. Maak het warm en gezellig, door te spelen met verlichting en kaarsen.

MESMERIZING MODERN

RIGOLETTO ACQUA MAISONFIRE:  Living Pursuit:  Dining + Living + Eames:

Grafisch, creatief, luxueus, groot en chique.

Na 3 nogal vrouwelijke stijlen kan ik de moderne inrichting ook zeker waarderen. Het straalt altijd luxe uit en met een bijzonder grafisch of kunstzinnig element hier en daar ben ik verkocht.

Modern en zwart/wit/grijs zijn de beste vrienden. Maar schroom niet om ook eens te kiezen voor kleur. Marine blauw, koper elementen en tinten, taupe tinten en niet te vergeten hout eraan toevoegen, werkt perfect!

Er zijn zoveel stijlen.. thema’s en smaken te mixen, voor iedereen is er echt de ideale inrichting! Weet jij wat je stijl is?

Bedankt voor het lezen! x

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s