DATING | Online Gentleman

The goal is to laugh forever with someone who you take serious..

Het is alweer even geleden dat ik een verhaal schreef in deze categorie. Dus, het werd wel weer eens tijd! :) Online daten, na het Tinder avontuur, was ik eigenlijk wel genezen. Maar toch, kan het ook leuk zijn.. 

Datingsites, zoals ik eerder zei, heb ik hier voor alsnog mijn twijfels over.

Je betaalt een bedrag, je vult een aantal vragen in, maakt wat keuzes en schrijft een kort verhaal over jezelf. Daarnaast plaats je een aantal foto’s. En dan is het, in mijn geval dan ;), afwachten en wat rondneuzen.

Man, Woman, Love, Dating, Email, Dating Site, Chat

En dan komen de berichten binnen en begin de gesprekken. Soms ben je er al vrij snel uit, dat zelfs communiceren typend over en weer niet eens soepel verloopt. Laat staan in het echt. Haha. Je belandt regelmatig in een korte gezellige chat, maar krijgt ook te kampen met soms absurd vieze opmerkingen of voorstellen. Wtf guys? Het werd dus eerlijk gezegd voor mij al gauw een site en een app, die ik niet meer zoveel openden.

Zo nu en dan.. zit er dus wel een leuke man én een leuk gesprek tussen! Er ontstond een gesprek met een gezellige, aantrekkelijke man, die voldeed aan mijn ‘eisen’. We hadden leuke gesprekken en toen we elkaar kort ontmoeten voor een drankje liepen de gesprekken ook net zo vloeiend in het echt. Elkaar spreken via de chat, kan heel anders zijn als in persoon! 

Tip | Als je iemand spreekt online en het komt zover dat je elkaar wilt ontmoeten. Zorg er dan voor dat het NIET gelijk bij hem of bij jou thuis is, je er zelf naartoe gaat en je niet laat ophalen en dat het ergens publiekelijk is. Zo hou je de controle, het blijft een vreemde! ;)

Hij was erg beleeft en charmant en een week later spraken we nogmaals af om een hapje te gaan eten en verder te kletsen. Dit keer, kwam hij mij ophalen en wilde hij mij trakteren op sushi, goede zet!

Hij haalde mij op, het was een regenachtige avond. Net toen ik naar zijn auto wilde wandelen, begon het te stort regenen, hm..fijn..

Ik zie hem uit zijn auto stappen met een paraplu en hij komt naar mij toe. ‘Een heer komt een dame halen’ zei hij met een glimlach en hij bracht mij naar de auto. Met de paraplu boven mijn hoofd opende hij het portier voor me. Toe maar..

engagement couple prop red umbrella:

We hadden een hele gezellige avond en na het eten wandelde de we nog wat. Hij ging voor me staan en gaf mij en knuffel en een kleine kus op mijn voorhoofd.. Bedankte mij voor de gezelligheid en bracht me vervolgens netjes thuis. Ik was onder de indruk, wat een leukerd zeg! Charmeur! :)

Bedankt voor het lezen van het eerste dating verhaal van 2016 lovies!

liefshes-03

 

 

2 gedachtes over “DATING | Online Gentleman

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s