LIFESTYLE | 4 Favorite Quotes

Quotes can tell a story..

Zoals mijn vaste lezers wel zullen weten, quote ik graag en regelmatig. In elk voorwoord van een artikel plaats is wel een quote die op dat moment bij mij of bij het artikel past. Maar wat zijn nou op dit moment mijn favoriete? En waarom? Dat lees je vandaag!

Een simpele quote of een gezegde, kan een hoop weergeven over een persoon zijn gedachtegang, beleving en gevoelens. Ik denk dat ook om die reden het mij zo inspireert en interesseert. Het is voor mij een bepaalde manier van uitdrukken en ze hebben ook een motiverende werking.

Pure Romance by Jessica Shockey www.jessicashockey.pureromance.com http://facebook.com/prpartiesbyjessicas:

Nothing makes a Woman more beautiful than the belief that she is beautiful..

Jaren lang, was ik meer dan een beetje onzeker. Daarnaast vond ik mijzelf alles behalve ‘beautiful’ in mijn tienertijd en begin 20e jaren. En daarom, is deze quote een favoriet! Zoals te lezen in een artikel dat ik schreef over zelfvertrouwen, ben ik in mezelf gaan geloven en mezelf mooi gaan vinden. Dit leer je niet binnen een week en vandaar dat een motiverende quote je net dat zetje in de rug kan geven.

 :

The future belong to those who believe in the beauty of their dreams..

De dromer, zo kan ik mezelf wel omschrijven. Ik ben een vrouw met heel veel ambities en ook heel veel dromen. Al mijn hele leven lang, droom ik ontzettend veel.. nou heeft dit op dit moment ook wat nadelen. Maar toch is een dromer zijn niet verkeerd! De droom ambities die ik met mij mee draag, zijn misschien niet altijd realistisch, maar toch blijf ik er voor gaan en in geloven. A dreamer is a winner who never gives up!

 :

There is a blessing in the storm..

De volgende quote is opnieuw voor motivatie. Ondanks tegenslagen en moeilijke periodes, probeer ik altijd zoveel mogelijk het goede te blijven zien. Dit valt absoluut, niet altijd mee! Daar zal ik gewoon eerlijk in blijven, maar door jezelf te zeggen.. dat er altijd wel iets is waar je dankbaar voor mag zijn, geef je jezelf de kracht om door te zetten.

Actions > Words:

Your actions speak louder than words..

De vierde en laatste quote die ik zie als een favoriet. Ergens kan ik deze zin ook wel omschrijven als een persoonlijk levensmotto. Ik ben opgevoed met de woorden “Als je iets belooft, dan moet je het doen.” Dat vind ik eigenlijk hetzelfde als deze geen woorden maar daden uitspraak. Als je iets zegt, moet je het nakomen. Helaas komt het meer dan regelmatig voor, dan mensen dingen zeggen die ze niet menen of niet kunnen nastreven. Zeg dan niks, of doe het! ;)

Een leuk artikel om te schrijven en ook zijn er nog veel mee quotes waar ik waarden aan hecht. Hoe denken jullie over Quotes?

liefshes-03

Een gedachte over “LIFESTYLE | 4 Favorite Quotes

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s