INTERIOR | STYLE COLOR : Mint Green

Designers are meant to be loved, not understood..

Een nieuw onderwerp in de categorie Interior! Woonruimtes aankleden en stijlen met een thema of interieur trend is nu al een tijdje een begrip geworden op ML. Dit keer ga ik werken met kleuren.

Printable Quotes  Nursery Art Prints  You Are So by FieldTripKids:

De eerste kleur waarmee ik een leuk interieur stijltje wil gaan neerzetten is, Mint. Deze kleur heb ik al eens eerder gebruik bij een outfit artikel. Het is de kleur van mijn website, een kleur waar ik erg weg van ben. Ook laat het in de styling van mijn slaapkamer en van mijn keuken zo nu en dan zijn frisheid zien. :)

Dat het een frisse en zachte uitstraling heeft, maakt voor mij de kleur zo’n favoriet. Je kan het in verschillende tinten en prominent of subtiel aan je interieur toevoegen. Zoals op de afbeelding hierboven te zien is, is het erg mooi te combineren met zilver en wit!

Tijdens het ‘pinnen’ kwam ik ook erg gave voorbeelden tegen waarbij naar mijn mening mint geweldig is toegepast!

Beautiful combination of mint green walls, white furniture and grey accents.:  Cool sleeping. Mint green bedroom...I'm starting to see a trend here and my new colors:  Inspiratie - Heb je een ruime slaapkamer? Zet dan een schommel in je kamer. Geeft een gezellig effect. #IKEAcatalogus:

Met deze woon en sfeer afbeeldingen kun je goed zien hoe je het kan toepassen. Een wand in deze kleur, een paar details zoals ik thuis of meerdere tinten in 1 ruimte die samen zorgen voor de juiste balans. Super! Je ziet het ook regelmatig in badkamers, keukens en het is erg gaaf voor een kinderkamer, kortom een kleur die overal wel past!

I never met a color i didn’t like..

mintgreen

FURNITURE:

Stoel: Charles Eames style, peppermint | Cultfurniture
Nachtkastjes: Locker, mint | wonenmetlef.nl
Dekbed: Arikok, mintgreen | Beddinghouse
Vloerlamp: Vintage Dundee | Bol.com

ACCESSOIRES:

Poef: Freubel, mint | Woonexpress
Sierkussen: Blokkleuren | H&M home
Lantaarn: Bamboo jungle green | Bol.com
Sierkussen: Little diva, Ibiza green | Woonexpress

Op dit moment, kan je echt ontzettend veel gave dingen vinden in deze kleur! Ik kon dan ook moeilijk kiezen. Het dekbed overtrek, is absoluut mijn favoriet dit keer, zo erg.. dat ik hem misschien wel ga aanschaffen! Gorg! Daarnaast ben ik grote fan van de Eames design stoelen en vind ik de nachtkastjes echt heel erg tof!

Wat vinden jullie van de kleur mint lovies?

liefshes-03

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s