FASHION | GIVE AWAY : Style advice

It starts with an idea and then it becomes something els..

Ik kleed je niet uit met mijn ogen.. ik kleed je aan! Haha. Iedereen die ik in mijn naaste omgeving heb stijl ik wel eens af in gedachten.

Creepy? Maybe.. maar ach, noem het een kwaaltje. ;)

image

Zoals te lezen is hier op ML doe ik regelmatig een eigen outfit plaatsen met daarbij een collage en kleding voorstellen. Ook heb ik samen met mijn zusje een outfit samengesteld en een jumpsuit look voor m’n lieve vriendin Kelly.

Let’s give it away!

Lijkt het je leuk om van mij een outfit of volledig style advies te krijgen?

image

– My girl Kelly jumpsuit look!

Ik wil het graag een keer weggeven! Een artikel, advies en collage voor een lieve dame of meneer ;) Je kunt je bij mij aanmelden door onder dit artikel een reactie te plaatsen. Of door een mail te sturen naar hestergadellaa@gmail.com

Ik neem zo snel mogelijk contract met je op via de mail en zal je wat korte vragen stellen zoals; Voor welke gelegenheid? Welke look? Wat je wil uitstralen? Ben je op zoek naar een bepaald kledingstuk? Tell me!

Mij de vrije hand geven of 1 simpele aanwijzing mag natuurlijk ook! :)

image

VRIJDAG 31 JUNI ZAL IK DE WINNAAR BEKEND MAKEN EN OOK DE ‘LOOK’ ONLINE ZETTEN!

2 gedachtes over “FASHION | GIVE AWAY : Style advice

Tell me your story:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s